Ένα 14χρονο κορίτσι πέθανε αφού αρρώστησε ενώ βρισκόταν σε μια χριστιανική αθλητική κατασκήνωση σε ένα από τα κορυφαία σχολεία με δίδακτρα της χώρας.
Ειδικότερα το κορίτσι αρρώστησε στο σχολείο Repton, στο Derbyshire, τη Δευτέρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δυστυχώς πέθανε αργότερα το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με τη Sun. Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι αυτή τη στιγμή τα αίτια του θανάτου, ούτε τις ξαφνικής “ασθένειας”.
Η κοπέλα παρακολουθούσε μια χριστιανική αθλητική κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 11 έως 17 ετών στο σχολείο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.
Οι διοργανωτές της κατασκήνωσης εξέδωσαν μια δήλωση λέγοντας: «Είμαστε όλοι βαθιά σοκαρισμένοι και λυπημένοι από αυτά τα τρομερά νέα (…) Αναμένουμε την παρηγοριά και την ελπίδα που έχουμε στον Ιησού Χριστό και ζητάμε να προσευχηθείτε μαζί μας για την οικογένεια και όσους επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία».
Οι διοργανωτές πρόσθεσαν ότι η κατασκήνωση έχει τερματιστεί ως αποτέλεσμα του θανάτου της νεαρής κοπέλας.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΤτΕ: Αυξημένα στα 23,6 δισ.ευρω τα έσοδα από τον τουρισμό το 2025
- Σχολή οδήγησης στο Μονακό εκπαιδεύει τους μελλοντικούς οδηγούς με τον πιο “πρακτικό” για αυτούς τρόπο (Vid)
- Πούτιν σε Δύση: Ξέρετε πώς θα καταλήξει μία πυρηνική επίθεση κατά της Ρωσίας, vid
- Οι Daft Punk κυκλοφόρησαν νέο βίντεο με αφορμή τα 5 χρόνια από τη διάλυσή τους (Vid)
- Ιράν: Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για την καταδίκη σε θάνατο Ιρανού που σχετίζεται με τις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου, σύμφωνα με πηγή
- Η Βρετανία επιβάλει κυρώσεις σε τηλεοπτικά κανάλια για «ρωσική παραπληροφόρηση»
- «Αιμορραγεί» η ελληνική αγορά: «Υπό του μηδενός ο τζίρος του 2025 – Αυξάνονται τα λουκέτα»
- Σόου «τεθλιμμένων» Ευρωπαίων στο Κίεβο δίπλα στον Ζελένσκι, vid
- ΠτΔ: Η Ελλάδα στήριξε εξ αρχής τον αγώνα της Ουκρανίας
- Ηλιακές εκλάμψεις και σεισμοί μπορεί να συνδέονται, υποστηρίζει νέα μελέτη









