«ΣΕΙΣΜΟΣ» στην Γερμανία: Έρευνα για τους θανάτους μετά τα εμβόλια ζητά ο φιλελεύθερος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Βουλής, vid

Συμφωνούν μαζί του βουλευτές και πολιτικοί!!! Στην Ελλάδα είναι απλά Παρασκευή, προπαραμονή Χριστουγέννων....

Ο Αντιπρόεδρος της Bundestag [Γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο], Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβολίου κατά του Covid. Ο Kubicki πιστεύει ότι είναι απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid να καταχωρείται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI). Ο πολιτικός του Φιλελευθέρου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) λέει ότι η διερεύνηση μιας «σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμού, μυοκαρδίτιδας και θανάτου είναι επιβεβλημένη».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Kubicki αναφέρθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη από τον Peter Schirmacher, τον επικεφαλής παθολόγο στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Χαϊδελβέργης . Ο Schirmacher και η ομάδα του ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν ότι στο 30 τοις εκατό των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid, αυτός ο εμβολιασμός, υποτίθεται, ήταν η πιθανή αιτία θανάτου.

«Μιλάμε για έναν σχετικό αριθμό που καθιστά αναγκαία τη συστηματική προσέγγιση αυτού του προβλήματος», είπε ο Kubicki. Σύμφωνα με τον πολιτικό του FDP, οι υγειονομικές αρχές θα πρέπει «τακτικά» να διενεργούν αυτοψίες σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό: «Αυτό είναι επίσης λογικό επειδή η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβολίων έγινε υπό τεράστια πίεση χρόνου».

Ο Tino Sorge (CDU), ο εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της παράταξης της Ένωσης στη Bundestag, πιστεύει ότι «Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολιασμό κατά του Covid, είναι καιρός για μια πιο ανοιχτή προσέγγιση για τις παρενέργειες του εμβολιασμού και τις βλάβες του εμβολιασμού». Η μελέτη του Schirmacher είναι επίσης ανησυχητική, εξηγεί ο Sorge, «επειδή δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουμε για τους κινδύνους των εμβολίων ακόμη και μετά από δύο χρόνια».

Σύμφωνα με τον πολιτικό της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας (CDU), η έρευνα και η συλλογή δεδομένων πρέπει τώρα να προωθηθούν με πλήρη ταχύτητα: εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη αξιόπιστων και ουσιαστικών δεδομένων. Τα ευρήματα είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση οφέλους-κινδύνου. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να ενισχυθεί το PEI, να χρησιμοποιηθούν καλύτερα τα δεδομένα και να απλουστευθούν σημαντικά οι διαδικασίες υποβολής εκθέσεων.

Η γερμανική WELT δημοσίευσε τη Δευτέρα συνέντευξη με τον παθολόγο Σιρμάχερ. Ζήτησε να διεξαχθεί περισσότερη έρευνα για το θέμα της βλάβης μετά από τα εμβόλια. «Υπάρχουν σημαντικά αναπάντητα ερωτήματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν είτε μέσω ολοκληρωμένης καταγραφής όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών είτε ως μέρος περαιτέρω έρευνας με την έννοια της βελτίωσης του εμβολιασμού, της ένδειξης εμβολιασμού και της πολιτικής προστασίας».

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων BILD συζήτησε τα πρόσφατα αιτήματα των πολιτικών για έρευνες σχετικά με τα εμβόλια Covid.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί