«ΡΟΥΚΕΤΑ» Μπουρλά: Αναγκαστήκαμε να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ πολλά εμβόλια – ΒΙΝΤΕΟ

Χώρες τα επέστρεψαν πίσω γιατί θεωρήθηκαν «κακά πράγματα» - Στην Ελλάδα εκβιασμοί καθημερινά για να τα κάνει ο κόσμος...

Ο Dr. Albert Bourla, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer μίλησε, πριν δύο εβδομάδες, στο The Economic Club of Chicago!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οι ΗΠΑ έκαναν κάτι πραγματικά γενναίο, (κάτι) πραγματικά αξιοσημείωτο.

Ήρθαν σε εμάς ώστε να κάνουμε μια συμφωνία. Ότι θα παράσχουμε στις ΗΠΑ 1 δισεκατομμύριο δόσεις του εμβολίου στο κόστος. Συνεπώς, εμείς δεν θα βγάλουμε κέρδος,  (αλλά και) δεν θα χάσουμε χρήματα.

Το κόστος πληρώνεται από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Και έπειτα η αμερικανική κυβέρνηση δώρισε αυτό το εμβόλιο σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Η πραγματικότητα ήταν ωστόσο ότι εκείνες οι δόσεις δεν απορροφήθηκαν ποτέ από τις φτωχές χώρες.

Στην πραγματικότητα, αναγκαστήκαμε να καταστρέψουμε πολλές απ’ αυτές. Πριν τις δώσουμε στις ΗΠΑ, τις καταστρέψαμε με δικό μας κόστος.

Επειδή ήταν αδύνατο να απορροφηθούν στην Αφρική ιδιαίτερα όπου υπήρξε το μεγάλο πρόβλημα. Οι άνθρωποι δεν πίστευαν ότι τα εμβόλια είναι καλά πράγματα, συνεπώς δεν ήθελαν να τα κάνουν, ενώ υπήρχε και απουσία βασικών υποδομών».

Στην Ελλάδα όμως εκβιάζαν κόσμο να τα κάνει, την ώρα που καταστράφηκαν, όπως λέει ο Μπουρλά, τόσα εμβόλια, επειδή δεν ήθελαν άλλες χώρες να τα κάνουν!!!

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί