Ρωσικά ΜΜΕ: Διέπραξε η Pfizer «ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας»;

Το άρθρο κάνει τον γύρο της Ρωσίας και του πλανήτη... Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ οι κατά αυτών...

Μετά τον αγώνα για τη δημοσίευση των εγγράφων της Pfizer στις ΗΠΑ, 3.500 εθελοντές αξιολόγησαν τα έγγραφα της ίδιας της εταιρείας σχετικά με τις επιπτώσεις και τις παρενέργειες των εμβολιασμών, όπως οι ίδιοι λένε! Το έργο ξεκίνησε από την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Naomi Wolf. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τόσο η φαρμακευτική εταιρεία των ΗΠΑ όσο και η αμερικανική υγειονομική αρχή FDA γνώριζαν τις σοβαρές επακόλουθες ζημιές που προκλήθηκαν από αυτούς τους εμβολιασμούς, γράφει το γερμανόφωνο Russia Today, σε άρθρο που φιλοξενεί, και συνεχίζει:

Μέσω μιας πρότασης νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης ( FOIA ) τον Αύγουστο του 2021, η ομάδα Δημόσιας Υγείας και Ιατρικών Επαγγελματιών για την Διαφάνεια υπέβαλε αίτημα για τη δημοσιοποίηση προηγουμένως διαβαθμισμένων εγγράφων της Pfizer σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, τα οποία κυκλοφόρησαν και εν τω μεταξύ δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο . Η ομάδα συγκέντρωσε περισσότερους από 200 γιατρούς, επιστήμονες, καθηγητές και επαγγελματίες δημόσιας υγείας, ορισμένοι από τους οποίους αμφισβήτησαν δημοσίως την αποτελεσματικότητα των lockdown, τις απαιτήσεις για μάσκα και το εμβόλιο Pfizer, μεταξύ άλλων.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είχε ζητήσει προηγουμένως από το δικαστήριο να κρατήσει μυστικά τα έγγραφα της Pfizer για έως και 75 χρόνια. Το δικαστήριο απέρριψε αυτό το ανεξήγητο αίτημα: Όπως αναφέρθηκε από το Reuters  , ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας, σε δικαστική απόφαση τον Ιανουάριο του 2022, ζήτησε από την FDA να δημοσιοποιήσει αμέσως 12.000 έγγραφα και στη συνέχεια 55.000 σελίδες κάθε μήνα έως ότου όλα τα έγγραφα. συνολικά οι 300.000 σελίδες είναι διαθέσιμες.

Μετά την έγκριση του δικαστηρίου, η Naomi Wolf και ο Steve Bannon, με την υποστήριξη χιλιάδων ειδικών, αξιολόγησαν τα έγγραφα του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer για τα εμβόλια COVID-19 και δημοσίευσαν τα αποτελέσματα. Το γερμανόφωνο διαδικτυακό περιοδικό Achgut.com αναφέρθηκε επίσης στο θέμα.

Πρώτα, η Αμερικανίδα ακτιβίστρια και συγγραφέας Dr. Η Naomi Wolf, η οποία αμφισβήτησε τα μέτρα COVID, ξεκίνησε εθελοντικό έργο με την ομάδα της DailyClout για την αξιολόγηση των εγγράφων. Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, όπως εργαστηριολόγοι, παθολόγοι, αναισθησιολόγοι, αθλητολόγοι, καρδιολόγοι, αλλά και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων. Η κλήση κοινοποιήθηκε επίσης στην πλατφόρμα βίντεο και podcast του Pandemic War Room του Stephen K. Bannon.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, σύμφωνα με το άρθρο στο Achgut. com , είναι ότι η Naomi Wolf και ο Steve Bannon , δύο προσωπικότητες με μεγάλη επιρροή sτην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική, συνεργάζονται: η Wolf έγινε γνωστή ως φεμινίστρια συγγραφέας, γράφοντας για τον Guardian και την Huffington Post, ενώ μεταξύ άλλων· πολιτικά προέρχεται από αριστερό-φιλελεύθερο τζάκι». Ο πρώην στρατιώτης των πεζοναυτών Steve Bannon – τραπεζίτης επενδύσεων και παραγωγός ταινιών του Χόλιγουντ – ως συνιδρυτής του δεξιού ειδησεογραφικού ιστότοπου Breitbart News Network  ανήκει περισσότερο στο συντηρητικό φάσμα. Μεταξύ άλλων, ως πρώην σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ήταν κατά καιρούς ο επικεφαλής στρατηγικής του στον Λευκό Οίκο.

Μαζί στρατολόγησαν περίπου 3.500 εθελοντές για να αξιολογηθούν τα έγγραφα της Pfizer σε απλή γλώσσα. Στα τέλη Ιανουαρίου , η αξιολόγηση που προέκυψε δημοσιεύτηκε ως βιβλίο (727 σελίδες) υπό εποπτεία της Amy Kelly με τον τίτλο ” Pfizer Documents Analysis Reports “. 

Στον πρόλογό της προς τους αναγνώστες, η Naomi Wolf έγραψε μεταξύ άλλων:

«Θα δείτε ότι οι 50 εκθέσεις τεκμηριώνουν ένα δυνητικά τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».        

«Θα δείτε ότι φαίνεται ότι η Pfizer γνώριζε ότι τα εμβόλια mRNA δεν λειτουργούσαν καθόλου».

«Θα δείτε ότι τα συστατικά των ενέσεων mRNA, συμπεριλαμβανομένων των λιπιδικών νανοσωματιδίων (LNP), κατανέμονται σε όλο το σώμα μέσα σε λίγες ημέρες και συσσωρεύονται στο ήπαρ, τα επινεφρίδια, την σπλήνα και τις ωοθήκες».

«Θα δείτε ότι η Pfizer και η FDA γνώριζαν ότι οι ενέσεις βλάπτουν τις καρδιές των ανηλίκων και παρόλα αυτά περίμεναν μήνες πριν ενημερώσουν το κοινό».

«Το πιο ανησυχητικό είναι η προφανής ολόπλευρη επίθεση στην ανθρώπινη αναπαραγωγική λειτουργία: Βλάβη στον αριθμό των σπερματοζωαρίων, στους όρχεις, στην κινητικότητα του σπέρματος· υπάρχει επίσης βλάβη στις ωοθήκες, στον εμμηνορροϊκό κύκλο, στον πλακούντα».

«Θα βρείτε μια ντουζίνα ή περισσότερα ονόματα για την διατάραξη του εμμηνορροϊκού κύκλου των ενήλικων και των εφήβων γυναικών».

«Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρη, ωστόσο, είναι ότι οι εκθέσεις, που γράφτηκαν από κορυφαίους ειδικούς και βασίζονται στις πρωτογενείς πηγές, υποδεικνύουν ότι είναι πιθανό να διαπραχθεί ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χωρίς προηγούμενο σε έκταση». 

Σύμφωνα με τα δεδομένα από τις κλινικές μελέτες του Ομίλου Pfizer, περίπου το 20 τοις εκατό των εμβολιασμένων προσβλήθηκαν από τον COVID-19, το 15 τοις εκατό από αυτούς με σοβαρά συμπτώματα. Επιπλέον, περισσότερα από 200 εμβολιασμένα άτομα πέθαναν από COVID-19 στην μελέτη μετά την κυκλοφορία της Pfizer.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της Pfizer, τόσο η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer όσο και η ανώτατη υγειονομική αρχή των ΗΠΑ FDA γνώριζαν – αντίθετα με τις δημόσιες δηλώσεις τους – ότι τα συστατικά του εμβολίου μετανάστευαν από το σημείο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, στον εγκέφαλο, τους όρχεις και τις ωοθήκες κ.α. και συνεχίζουν να παράγουν επιβλαβείς πρωτεΐνες ακίδας επ’ αόριστον.

Το Achcom. org συνοψίζει επίσης άλλα δεδομένα σχετικά με τα αυξημένα ποσοστά εμβρυϊκών θανάτων ή τις παρενέργειες στα μωρά σε μητέρες που θηλάζουν εμβολιασμένες. Τα έγγραφα της Pfizer παρέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και τις συνέπειες των συστατικών του εμβολίου σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους – μέσω της λεγόμενης αποβολής. Αυτό αξιολογήθηκε επίσης από τους εθελοντές ειδικούς, όπως και η επακόλουθη βλάβη στην ανδρική γονιμότητα ή στον καρδιακό μυ.

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με την συνολική αξιολόγηση, η θετική αξιολόγηση των κλινικών μελετών από την Pfizer έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα. Μετά την εισαγωγή των εμβολίων COVID-19, η Pfizer κατέγραψε ακόμη και τις παρενέργειες και την αποτυχία επίτευξης του αποτελέσματος που είχε υποσχεθεί προηγουμένως. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης χιλιάδων εγγράφων της Pfizer από 3.500 εθελοντές ιατρούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες.

photo freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί