Πώς θα γίνεις ψηλότερος μέσα σε ένα μήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν θες να γίνεις ψηλότερος τότε πάρε στρωματάκι της yoga. Μπορείς να κρέμεσαι από κλαδιά, από μονόζυγα ή από κασελίκια αλλά πάρε το χαμπάρι: Δεν θα ψηλώσεις κι άλλο. Αυτό σταμάτησε να συμβαίνει κάπου στην εφηβεία σου, το λέει και ο γιατρός. Ο μόνος τρόπος που μπορείς να πάρεις μερικούς πόντους ακόμη είναι να στέκεσαι […]

Αν θες να γίνεις ψηλότερος τότε πάρε στρωματάκι της yoga.

Μπορείς να κρέμεσαι από κλαδιά, από μονόζυγα ή από κασελίκια αλλά πάρε το χαμπάρι: Δεν θα ψηλώσεις κι άλλο.

Αυτό σταμάτησε να συμβαίνει κάπου στην εφηβεία σου, το λέει και ο γιατρός.

Ο μόνος τρόπος που μπορείς να πάρεις μερικούς πόντους ακόμη είναι να στέκεσαι πάντα ίσιος, σαν να έχεις καταπιεί σκουπόξυλο ακριβώς και για να γίνει αυτό πρέπει το σώμα σου να θυμηθεί να το κάνει χωρίς το μυαλό σου να το σκέφτεται.

Και αυτό θα επιτευχθεί μονάχα με τη yoga.

Ναι καλά άκουσες, οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις τώρα που θα ανοίξουν και τα καταστήματα γυμναστικής να προμηθευτείς ένα από εκείνα τα διάσημα στρωματάκια Yogas.

Είναι ο μόνος τρόπος να το κάνεις σωστά. Θέλεις ή δεν θέλεις να δείχνει λιγάκι πιο ψηλός και να μην έχεις καμπούρα;

Άσε λοιπόν τις γκρίνιες. Πάρε το απόφαση, πρέπει να γίνεις κι εσύ ένας από εκείνους τους τύπους που κουβαλάνε κάτω από τη μασχάλη το στρωματάκι της yoga.

Είναι αποδεδειγμένο πως μόνο με τη yoga και τις ασκήσεις που προσφέρονται εκεί θα καταφέρεις να αποκτήσει το τέλεια ίσιο κορμί.

ratpack / photo video screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί