Όπως μεταδίδει το RIA NOVOSTI, στην Σλοβακία πέθανε 79χρονος άνδρας μετά το εμβόλιο των Pfizer / BioNTech.
Αυτό γνωστοποίησε η εκπρόσωπος του Κρατικού Ινστιτούτου Ελέγχου Φαρμάκων Μαγκνταλένα Γιουρκεμίκοβα την Τρίτη 26 Ιανουαρίου.
Όπως σχολιάζεται η υπόθεση είναι παρόμοια με εκείνη στην Νορβηγία (Τουλάχιστον 23 πέθαναν), την Γερμανία και πολλές άλλες χώρες.
Όπως αναφέρει η Γιουρκεμίκοβα, μια αύξηση της θερμοκρασίας και της αδυναμίας, που συνοδεύει τον εμβολιασμό, συνέβαλε στην απότομη επιδείνωση της υγείας.
Πέραν τούτου, η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι οι συνέπειες του εμβολιασμού μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας σε κάθε ασθενή σε μεγάλη ηλικία που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, ωστόσο ζήτησε να εκτιμάται κάθε τέτοια περίπτωση ξεχωριστά.
Με πληροφορίες από Ria Novosti, Sputnik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Ελ. Βενιζέλος”: Τι ισχύει με το νέο σύστημα εισόδου/εξόδου που αφορά τον έλεγχο όλων των υπηκόων τρίτων χωρών
- Ο πάπας λέει τα ακριβώς αντίθετα από όσα είπε ο Χριστός για τον πόλεμο και την ειρήνη
- Αλ. Σδούκου: «Η κ. Αποστολάκη θύμισε τις εποχές των “γερμανοτσολιάδων” και της πιο ακραίας τοξικότητας»
- ΥΠΕΞ για συριακή πόλη με ελληνικό πληθυσμό: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση»
- Duffy: Η αληθινή ιστορία της απαγωγής της, για πρώτη φορά στην οθόνη
- “Μην κοιμάστε όταν οδηγείτε!” – Ο αυτόματος πιλότος στην Κίνα γίνεται ρουτίνα, vid
- Συγκρότηση ευρείας επιτροπής για την αναγνώριση του Πειραιά ως «Μαρτυρικής Πόλης»
- Δ. Μιχαηλίδου: Επιλέξαμε παρεμβάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας
- 60 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα τρεις σταθμοί απολύμανσης οχημάτων στη Δράμα








