αποκλείοντας τα γραφεία της Διοίκησης και στα δύο Νοσηλευτικά Ιδρύματα, αντιδρώντας με αυητό τον τρόπο στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.
Με στάση εργασίας και συγκέντρωση στον χώρο του σωματείου στέλνουν μήνυμα πως θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις.
Σημειώνεται πως από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, εκπνέει η διορία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής της εργασίας τους.
Η απόφαση για την ανάκληση αδειών στους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, επισημοποιήθηκε με το έγγραφο που απέστειλαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) δηλαδή, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα και Περιφερειακά/Τοπικά Ιατρεία καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ).
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ



(Tempo24news)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε ένα γατοκαφέ στην Πολωνία το ρομπότ-σερβιτόρος βρήκε …βοηθό! ΒΙΝΤΕΟ
- Ανήλικοι και «ψηφιακά πορτοφόλια»: Τι κάνει για πρώτη φορά η Ελλάδα
- Ο Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»
- Πυροσβεστικό Σώμα: Προκηρύχθηκαν 15 προσλήψεις αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων
- Στις τρεις εβδομάδες πολέμου, αυτό ανακοίνωσε ο Τραμπ για τη Μέση Ανατολή
- Σαν σήμερα 21 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ – Αναλυτικά η πρόγνωση
- Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον αμερικανικής βάσης στον Ινδικό Ωκεανό
- Κι όμως…ο άνθρωπος που έβαλε πρώτος ανανά στην πίτσα ήταν Έλληνας!
- Απίστευτες εικόνες σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ: Δείτε τι μετέφεραν! ΒΙΝΤΕΟ









