Επαναλειτουργούν από σήμερα, σύμφωνα με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το τμήμα επειγόντων περιστατικών και η ορθοπεδική κλινική του γενικού νοσοκομείου της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας», τα οποία είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας μετά την πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 26 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.
Παράλληλα, το νοσοκομείο επανέρχεται στο πλήρες πρόγραμμα της εφημερίας του, ενώ σταματά η καθημερινή εφημερία του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου της Πάτρας.
Σχετικά με το προσωπικό του «Αγίου Ανδρέα», το οποίο είχε μετακινηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, επιστρέφει στην οργανική του μονάδα, με εξαίρεση το προσωπικό της ΜΕΘ.
Με την ίδια ανακοίνωση η 6η Υγειονομική Περιφέρεια ευχαριστεί «το προσωπικό και τους συνεργαζόμενους φορείς για τη συμβολή τους στην αποκατάσταση της λειτουργίας των τμημάτων του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” και διαβεβαιώνει ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την πλήρη επαναφορά όλων των υπηρεσιών».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Κάνιστρας / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μυστήριο με νεκρό άνδρα στην Παλλήνη – Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό του
- Η CIA διεξήγαγε “επιχείρηση αντιπερισπασμού” στο Ιράν ενώ αναζητούσε τους αγνοούμενους πιλότους
- Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι έστειλε όπλα στους διαδηλωτές στο Ιράν
- Ο τολμηρός παπαγάλος που… «καταδύθηκε» στο διαδίκτυο – Δείτε τον σε μίνι υποβρύχιο (Vid)
- Αυξήθηκε 8,1% η επιβατική κίνηση το α’ τρίμηνο στο «Ελ. Βενιζέλος»
- Διεύρυνση κάλυψης λειτουργικών δαπανών κατά της ευλογιάς και του αφθώδους πυρετού σε όλη τη χώρα
- Δήμος Αθηναίων: Διανομή πασχαλινών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών
- Δεν τελειώνει το «σόου» – Νέα τοποθέτηση Τραμπ και όλοι περιμένουν μάταια κάτι «ευχάριστο»
- “Χαίρομαι που είμαι ξανά σπίτι”: Η δημοσιογράφος Σ. Γκάρθι επέστρεψε στη θέση της μετά την απαγωγή της μητέρας της
- Χαμός με το Fuel Pass: 30 αιτήσεις το δευτερόλεπτο! «Έπεσε» η πλατφόρμα









