Η κυβέρνηση σήμερα, μετά από συστάσεις των ειδικών, ανακοίνωσε μέσω του Νίκου Χαρδαλιά, παράταση των περιοριστικών μέτρων που ήδη ισχύουν στην Αττική.
Η παράταση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας παρατείνονται μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας,’ Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα.
“Ακούω συνεχώς το ερώτημα αν θα πάρουμε νέα μέτρα, αλλά το σημαντικό είναι να τηρήσουμε τα ήδη επιβληθέντα. Η τήρηση των μέτρων δεν είναι καταναγκασμός. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και να προφυλασσόμαστε. Άλλος τρόπος αντιμετώπισης δεν υπάρχει κι έρχεται χειμώνας που τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα”, τόνισε και επανέλαβε το… καμπανάκι για τις ευπαθείς ομάδες.
Παράλληλα πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται το ενδεχόμενο επιβολής του μέτρου της καθολικής χρήσης μάσκας τόσο στους κλειστούς όσο και στους ανοικτούς χώρους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – 32 άτομα αποβιβάστηκαν στα νότια παράλια
- Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 14.000 έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική το τριήμερο 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
- Λόγια από την Φινλανδία αμφισβητούν το αφήγημα του ΝΑΤΟ που οδηγεί την Ευρώπη σε πόλεμο
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη
- Κικίλιας για μεταναστευτικό: «Καθημερινή μάχη των λιμενικών στα θαλάσσια σύνορά μας»
- Oreshnik: Μία ρωσική… υπενθύμιση στους Δυτικούς που θέλουν πόλεμο, video
- Συγχαρητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Εμμανουήλ Καραλή
- Κόντεψε να… αυτοπυρποληθεί για τις ανάγκες «βίντεο κλιπ», video
- Ιταλός ΥΠΑΜ: «Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενη ρωσική επίθεση»
Κύρια Θέματα

















