Παραδοχή Μπάιντεν: Ετοιμάζουν νέο κορωνοεμβόλιο για Σεπτέμβριο! Θα ζητήσουν να εμβολιαστούν ΟΛΟΙ (video)

Ο Μπάιντεν θα ζητήσει κεφάλαια από το Κογκρέσο για την ανάπτυξη νέου εμβολίου για τον COVID-19 που είπε ότι "είναι απαραίτητο" και ότι "δουλεύει".

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε ότι η κυβέρνησή του «πιθανότατα» θα συστήσει σε όλους τους Αμερικανούς να “σηκώσουν τα μανίκια” για ένα νέο εμβόλιο Covid αυτό το φθινόπωρο, ανεξάρτητα από το αν έχουν προηγουμένως εμβολιαστεί ή όχι.

Τα νέα εμβόλια, κατασκευασμένα από τις Pfizer , Moderna και Novavax , αναφέρεται ότι έχουν επανασχεδιαστεί για να στοχεύουν στις κυρίαρχες παραλλαγές XBB και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη Daily Mail.


Ειδικότερα ο Μπάιντεν σε ερώτηση για τη νέα παραλλαγή του κορωνοϊού, απάντησε ότι: “Υπέγραψα σήμερα το πρωί μια πρόταση που θα παρουσιάσουμε στο Κογκρέσο, ένα αίτημα για πρόσθετη χρηματοδότηση για νέα εμβόλια, που είναι απαραίτητα και δουλεύουν. Και πιθανότατα (καθώς δεν είναι κάτι που έχει αποφασιστεί οριστικά ακόμα), θα συστηθεί όλοι να το κάνουν (το νέο εμβόλιο). Ανεξάρτητα από το αν είχαν εμβολιαστεί πριν ή όχι.”

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί