Παγκόσμια ατζέντα εμβολίων: Επιστήμονας κάνει τρομακτικό ισχυρισμό – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο στο ΕΛ

Κορυφαίος επιδημιολόγος είχε μιλήσει για την παγκόσμια ατζέντα εμβολιασμού, συγκρίνοντας τα εμβόλια με βιολογικά όπλα, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ!

Τώρα θα δείτε μέσω του EL.GR το βίντεο, όπου ο Harvey A. Risch , MD, Ph.D., καθηγητής επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Yale, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πρόσφατα και ενώ το θέμα το εμβολίων ξαναφουντώνει, καθώς θέλουν να φέρουν καινούρια:

«Τώρα αυτό το έργο και η διαρροή από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan ήταν αυτό που θεωρώ πως είναι ο καρπός της βιομηχανίας βιολογικών όπλων μας, η οποία διεξάγει μυστικοπαθή και ειδεχθή ανάπτυξη βιολογικών όπλων τα τελευταία 70 χρόνια.

Η αναγνώριση της ενδεχόμενης ακούσιας ή σκόπιμης απελευθέρωσης ενός λοιμογόνου παράγοντα ικανού να σκοτώσει μεγάλους αριθμούς ανθρώπων οδήγησε στην Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα του 1975 που υπέγραψε ο Πρόεδρος Ford.

Η Σύμβαση απαγορεύει την ανάπτυξη επιθετικών βιολογικών όπλων.

Ωστόσο, ένα παραθυράκι στην Σύμβαση είναι ότι μικρές ποσότητες επιθετικών βιολογικών όπλων επιτρέπεται να αναπτύσσονται προκειμένου να γίνει έρευνα πάνω σε εμβολιαστικά αντίμετρα. Τώρα αυτό το παραθυράκι το εκμεταλλεύτηκε στην συνέχεια η βιομηχανία βιολογικών όπλων μας τα τελευταία 50 χρόνια. Η Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα περιόριζε τα επιθετικά βιολογικά όπλα στους παράγοντες που θα έθεταν επί τάπητος την ανάπτυξη εμβολίων, τους λεγόμενους παράγοντες διττής χρήσης ή έρευνα διττής χρήσης.

Και αυτή ήταν η λογική βάση και το κίνητρο των διαφόρων επιχορηγούμενων ιολογικών εφαρμογών, που υποβλήθηκαν σε χρηματοδότες από το Υπουργείο Άμυνας και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Αυτό ήταν το επιτρεπτό σκεπτικό για την ανάπτυξη επιθετικών βιολογικών όπλων, η οποία θα οδηγούσε στην εργασία πάνω σε εμβολιαστικά αντίμετρα.

Αυτό που πιστεύω, είναι ότι τόσο η συγκάλυψη της προέλευσης του ιού όσο κι ο καταναγκαστικός εμβολιασμός ολόκληρου του πλανήτη ενορχηστρώθηκαν για να προστατέψουν την ακεραιότητα της βιομηχανίας βιολογικών όπλων».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί