Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σχετικά με την μετάλλαξη Δέλτα και τους χαμηλούς ρυθμούς των εμβολιασμών.
Σε μία εύλογη ερώτηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής, ο κ. Βασιλακόπουλος, που προφανώς ήρθε σε δύσκολη θέση, παραδέχθηκε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά αφορούν εμβολιασμένους ή ανεμβολίαστους πολίτες!
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει πως δεν είναι δυνατόν να κρατηθεί ούτε στατιστική, επικαλούμενους δήθεν τα προσωπικά δεδομένα του κάθε πολίτη που λογίζεται ως επιβεβαιωμένο κρούσμα!
Η παραδοχή αυτή είναι καίριας σημασίας σε μία περίοδο που «ειδικοί» και πολιτικοί «κουνού το δάχτυλο» στους ανεμβολίαστους πολίτες κάνοντάς τους με τις απαγορεύσεις (δήθεν προνόμια) τη ζωή πολύ πιο δύσκολη!
Συνεπώς ακούμε μεν από τους «τηλε-ειδικούς» πως η μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού μπορεί να χτυπήσει μία πολύ μικρή μερίδα εμβολιασμένων ατόμων ΩΣΤΟΣΟ οι αριθμοί και τα ποσοστά που επικαλούνται, καθ’ομολογίαν του κ. Βασιλακόπουλου, ΔΕΝ μπορούν να στηριχθούν σε πραγματικά νούμερα μέσω από τις ημερήσιες αναφορές του ΕΟΔΥ!!!
Αυτό παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς με την παρακάτω τοποθέτησή του ο κ. Βασιλακόπουλος.
Δείτε το πολύ σημαντικό απόσπασμα:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid









