ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Παρατείνονται μέχρι 31/12 τα ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ τεστ για την εργασία

Όπως επίσης και η αναστολή των ανεμβολίαστων (ΑΝΥΠΑΚΟΥΩΝ) υγειονομικών.

Χρονική επέκταση των μέτρων που είχαν ψηφιστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας δίνει το νομοσχέδιο που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με το ίδιο νομοσχέδιο συστήνεται Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) µε την επωνυμία «Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας-Ακτινοθεραπείας Ελλάδας».

Σε σχέση με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών κατά της Covid-19, παρατείνεται, εκ νέου, έως τις 31-12-2022, η ισχύς ρυθμίσεων, µεταξύ άλλων, ως προς την υποχρέωση των εργαζόμενων στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα επίδειξης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή βεβαίωσης θετικού διαγνωστικού ελέγχου.

Παρατείνονται, επίσης, ρυθμίσεις ως προς τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων, τη διενέργεια εμβολιασμών από τον ΕΟΔΥ, την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του κορονοϊού COVID-19 («Εθνική Εκστρατεία»), µε στόχο τη διαμόρφωση θετικής πεποίθησης και ενεργού συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό και ρυθμίσεις για τη δυνατότητα διενέργειας από ιδιώτες ιατρούς κατ’ οίκον εµβολιασµών κατά του κορονοϊού COVID-19.

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί