Ο ΠΟΥ θέλει να δώσει ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ στην ευλογιά των πιθήκων – Ο λόγος ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το ΕΛ

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σχεδιάζει να μετονομάσει τη μολυσματική ασθένεια. Ο όρος monkeypox θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβλητικός. Η προτεινόμενη νέα ονομασία θυμίζει πολλά πειράματα των περασμένων δεκαετιών, σχολιάζει το γερμανόφωνο Russia Today, δικαιώνοντας το ΕΛ που έχει ενημερώσει σχετικά τους αναγνώστες του, όπως θα δείτε παρακάτω.

Και τρομοκρατούν και κοροϊδεύουν!!!

Γράφει το RT:

«Όπως ανέφερε πρόσφατα το Münchner Merkur, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προωθεί την μετονομασία ιών και ασθενειών με πρώτη την ευλογιά των πιθήκων: Οι ιοί της ευλογιάς των πιθήκων που έχουν εντοπιστεί σχεδόν σε κάθε ήπειρο από την άνοιξη του 2022 και η ασθένεια που προκαλούν πρόκειται να μετονομαστούν. Και το όνομα αυτών: CLADE-ΚΛΑΔΟΣ.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η μετονομασία είναι απαραίτητη για να καταστήσει δυσκολότερη η διάκριση ή ο στιγματισμός με βάση έναν όρο και πιθανές γεωγραφικές, πολιτιστικές ή άλλες ενώσεις.

Όσον αφορά την ευλογιά των πιθήκων, το λεγόμενο clade I θα προσδιορίσει τώρα την παραλλαγή από την λεκάνη του Κονγκό ή την Κεντρική Αφρική και clade II την παραλλαγή της Δυτικής Αφρικής. Προτάσεις για τη μελλοντική ονομασία της νόσου που προηγουμένως ήταν γνωστή ως ευλογιά των πιθήκων μπορούν να υποβληθούν στον ΠΟΥ.

Όταν εντοπίστηκαν οι πρώτες μολύνσεις από την ευλογιά των πιθήκων την άνοιξη του 2022, προέκυψε ότι οι υπουργοί υγείας των χωρών της G7 είχαν χρησιμοποιήσει την ευλογιά της λεοπάρδαλης (ΕΔΩ – Το ΕΛ έχει ενημερώσει για τα πάντα) για να προσομοιώσουν μια νέα πανδημία.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι αξιοσημείωτο ότι αντίστοιχες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν μέχρι την έναρξη της κρίσης του κορωνοϊού περιελάμβαναν επίσης μια προσομοίωση που ονομάζεται “Clade X”. Αυτή η άσκηση πραγματοποιήθηκε το 2018. Η τελευταία προσομοίωση αυτής της σειράς πριν από το ξέσπασμα του COVID-19 ήταν το “Event 201” τον Οκτώβριο του 2019 – ΕΔΩ».

ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ!!! Προσομοιώνουν πανδημίες και στην συνέχεια τις εφαρμόζουν ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ;;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2018;;; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί