Μητέρα και κόρη καταγγέλλουν ότι ο σύζυγος/πατέρας τους απεβίωσε εξαιτίας παρενεργειών που σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.
Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης αναφέρουν το εξής:
«Ο 80 ετών άνδρας, ο οποίος, πέραν ενός εγκεφαλικού που είχε περάσει, έχαιρε άκρας υγείας, έκανε το εμβόλιο -την πρώτη δόση του Pfizer- στις 10 Απριλίου. Δέκα μέρες αργότερα ένιωσε πόνους στο στήθος και έντονη δυσφορία.
Πήγε στο ΙΚΑ Ζωγράφου, όπου οι γιατροί εκεί του έγραψαν παραπεμπτικά για εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να νοσηλευτεί.
Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του. Βρέθηκε νεκρός από τους γείτονες δύο μέρες αργότερα. Αιτία θανάτου; Θρόμβωση του μυοκαρδίου.
Πέθανε λόγω της αναλγησίας των γιατρών, θα μπορούσαν να ήταν πιο υπεύθυνοι. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, γιατί λένε ότι τα λάθη των γιατρών τα καλύπτει το χώμα. Το ξέρουμε όμως ότι ήταν από το εμβόλιο».
Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:
Με πληροφορίες από zougla.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας για διακίνηση αναβολικών μέσα στο γυμναστήριο – Τρεις συλλήψεις
- Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes φέρνει η γερμανική κυβέρνηση
- Διακίνησαν μέσα σε έναν χρόνο 240.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα – 1 εκατ. ευρώ η ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο
- Το φερόμενο αρχαίο «φάρμακο» των Νεάντερταλ που εκπλήσσει τους επιστήμονες
- Γ. Στασινός: Πρωτοβουλίες του ΤΕΕ για ολοκληρωμένο σχεδιασμό στη διαχείριση του νερού
- Προχωρούν τα «γεγονότα»: Το εγκεφαλικό τσιπ που θεωρείται «παγκόσμιο ορόσημο»
- Κέρκυρα: Σχεδόν 95% ικανοποίηση επισκεπτών – Στο 1 δισ. ευρώ ο τουριστικός πυρήνας
- Π. Μαρινάκης: Δεν αποκλείεται η μείωση του ΕΦΚ, χωρίς να αποτελεί αυτή τη στιγμή ειλημμένη απόφαση
- Kepler – 51d: Τα μυστικά που κρύβει ο τεράστιος πλανήτης που είναι πιο ελαφρύς και από “μαλλί της γριάς”
- Για “στρατιωτική αυτοσυγκράτηση” καλεί ο ΔΟΑΕ μετά την ανακοίνωση της επίθεσης στην εγκατάσταση της Νατάνζ









