Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, η εταιρεία Pfizer με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή με επιστολή προς τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) ομολόγησε πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του Covid-19 μειώνεται σημαντικά μετά την παρέλευση 6-8 μηνών!!!
Τι έλεγε εδώ και καιρό ο Λιακόπουλος;;; «Μην ξεχνιόμαστε! Η όποια προστασία των εμβολίων έχει μέση διάρκεια 6 με 8 μόνο μήνες. Μετά είστε ανεμβολίαστοι»
Τότε όμως δεν ήξεραν να το αναδείξουν παντού!!! Τώρα μόνο που το είπε η… Pfizer!!!
Και γιατί το είπε η Pfizer;;; Για να πλασάρουν στις μάζες την τρίτη εμβολιαστική δόση!!!
Η Pfizer διατείνεται πως… κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ και σε πολύ μεγάλα στατιστικά μεγέθη.
Πρόκειται δηλαδή για μια ομολογία που οδηγεί αναπόφευκτα στον εκβιασμό των πολιτών να κάνουν νέα εμβόλια!!! Αφού δε, θα πρέπει να υπάρξει και τρίτη δόση, πιθανόν θα υπάρξουν και άλλες. Πέραν τούτου, θα χρειαστεί και τρίτη δόση για το εμβόλιο Moderna και προφανώς ενισχυτική δόση για το εμβόλιο Johnson, ενώ είναι σαφές ότι θα υπάρξει αναμνηστική δόση και για τους εμβολιασθέντες με το AstraZeneca. ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΚΡΑΤΗ μέχρι να φέρουν το υπερμβόλιο που θα δίνει την… «οριστική λύση» στις… «πανδημίες»!!!!
Όλα αυτά χωρίς να υφίσταται η εγγύηση πως οι εμβολιασθέντες και οι επαναεμβολιασθέντες δεν θα νοσήσουν.
ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αιθιοπία: Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν “με φειδώ” τα καύσιμα
- Η Γαλλία διαψεύδει τον Τραμπ: «Δεν κλείσαμε τον εναέριο χώρο μας στα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη»
- Ινδονησία: Με το δελτίο τα καύσιμα
- Απίστευτο! Είχε κοτόπουλα, κατσίκες και ερίφια στον 16ο όροφο κτιρίου
- Ο Ιρανός ΥΠΕΞ διαψεύδει τις πληροφορίες για πυρά πυραύλων εναντίον της Τουρκίας
- Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της σπουδαίας Μαρινέλλας
- Μέτρα για τους εργαζόμενους λόγω του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας ζητά η ΓΣΕΕ
- Πάνω από 480χιλ. αιγοπρόβατα έχουν θανατωθεί από το 2024 στην Ελλάδα
- Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ στη δίκη των Τεμπών
- Η Ασία υφίσταται τις σοβαρότερες επιπτώσεις του πολέμου στην Μέση Ανατολή









