Υποστηρίζει ότι έχασε πάνω από 80 κιλά τρώγοντας πίτσες και μπέργκερ! (Βίντεο)

Όταν προσπαθείς να χάσεις τα περιττά κιλά, το πρώτο που θα κάνεις είναι να εγκαταλείψεις το junk food.

 

Κι όμως, ένας Αμερικανός έκανε το ακριβώς αντίθετο, χάνοντας 80 κιλά τρεφόμενος αποκλειστικά με πίτσες, μπέργκερ και πατατάκια! Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο 34χρονος Anthony Brown από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που πέρασε 13 χρόνια ως παχύσαρκος παίρνοντας καθημερινά πάνω από 8.000 θερμίδες.

Όταν όμως η αδερφή του Ashley διαγνώστηκε με διαβήτη, είπε να αλλάξει ρότα στη ζωή, όχι όμως και να στερηθεί το αγαπημένο του φαγητό. Αρχικά το γύρισε βέβαια στην υγιεινή διατροφή, κατάλαβε ωστόσο γρήγορα πως το ψητό κοτόπουλο και τα λαχανικά δεν ήταν γι’ αυτόν. Επέστρεψε λοιπόν στις αγαπημένες του πίτσες και μπέργκερ, τρώγοντας απλώς όπως λέει μικρότερες μερίδες.

Το όριό του ήταν τώρα οι 2.000 θερμίδες τη μέρα και τουλάχιστον μία ώρα γυμναστική. Και μέσα σε δύο χρόνια έχασε 80 ολόκληρα κιλά! Από τα 170 που ήταν όταν ξεκίνησε και τρώγοντας απλώς μικρότερες μερίδες από τα αγαπημένα του εδέσματα, κατάφερε να χάσει τα περιττά χωρίς να στερηθεί τίποτα.

«Δεν πέρασα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και συνεχίζω να μην το κάνω. Δεν είμαι απλώς αυτός ο τύπος ανθρώπου», λέει χαρούμενος για τον άθλο του…

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu