Πράσινος καφές: Πώς σε βοηθάει να αδυνατίσεις;

Ο πράσινος καφές είναι στην ουσία ο καφές που δεν έχει καβουρντιστεί και σύμφωνα με την επιστήμη, η κατανάλωση του είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την απώλεια βάρους.

Όπως έχει αποδειχτεί λοιπόν, αυτό το superfood, είναι ικανό να οδηγήσει στην απώλεια μέχρι και 8 ολόκληρων κιλών σε 22 εβδομάδες, να μειώσει το δείκτη μάζας σώματος πάνω από 2 μονάδες, να μειώσει κατά 10% το σωματικό βάρος, κατά 16% το λίπος, τους καρδιακούς παλμούς κατά 2,5 το λεπτό και όλα τα παραπάνω, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις εντελώς τις διατροφικές σου συνήθειες.

Και μπορεί όλα τα παραπάνω να σας ακούγονται τέλεια, όμως τα οφέλη του πράσινου καφέ δε σταματούν εδώ, αφού είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, ευεργετικά λιπαρά οξέα, πολύ ισχυρές αντιγηραντικές ικανότητες, διατηρώντας το δέρμα νεανικό και σφριγηλό, μπλοκάροντας τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον, ελέγχει την ήπια υπέρταση και τα επίπεδα του ζαχάρου στον οργανισμό, αλλά και συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Γιατί να μη δοκιμάσεις λοιπόν και εσύ αυτό το τόσο ευεργετικό superfood, που θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις, αλλά και θα χαρίσει στον οργανισμό σου ένα σωρό οφέλη;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu