• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δε φαντάζεστε τι έχει αυτό το εστιατόριο και κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες!

Δε φαντάζεστε τι έχει αυτό το εστιατόριο και κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες!

Εστιατόριο στη Νότια Αφρική κατέχει πλέον μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για ένα ξεχωριστό επίτευγμα: 207 διαφορετικούς τύπους μίλκσεϊκ στο μενού του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Guiness World Records Ltd. το εστιατόριο Gibson’s Gourmet Burgers & Ribs, στην περιοχή Βικτόρια & Άλφρεντ Γουότερφροντ στο Κέιπ Τάουν εγγράφηκε στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ για τις περισσότερες ποικιλίες μίλκσεϊκ διαθέσιμες προς κατανάλωση.

Για να συμπληρωθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η αίτηση για εγγραφή στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες χρειάστηκε 1,5 χρόνος και τον περασμένο Οκτώβριο σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι 207 τύποι του ροφήματος, τους οποίους δοκίμασαν οι κριτές.

Η παρασκευή του κάθε μίλκσεϊκ καταγράφηκε με φωτογραφίες και οι κριτές πιστοποίησαν τον συνολικό αριθμό και τη μοναδική γεύση κάθε ροφήματος.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και υποβλήθηκε στα γραφεία της Guiness World Records Ltd. στο Λονδίνο, απ’ όπου ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η απόπειρα για ρεκόρ Γκίνες ήταν επιτυχής.

photo unsplash