Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη που δίνει με σπάνια νευρολογική ασθένεια η Σελίν Ντιόν εδώ και 2 χρόνια

Ενα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη μάχη της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) με το σύνδρομο Stiff Person, θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios.

Η σκηνοθεσία της ταινίας που θα φέρει τον τίτλο «I Am: Celine Dion» είναι της ΄Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι (Irene Taylor Brodsky).

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για streaming στο Prime Video.

Το ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα διάστημα περίπου ενός έτους από τον αγώνα της διάσημης τραγουδίστριας με την ασθένεια, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Η σταρ ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, η διαδρομή από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά και να μην την αφήνω να με καθορίζει» ανέφερε σε δήλωσή της η Ντιόν. «Καθώς συνεχίζεται η πορεία προς την επανέναρξη της καριέρας μου στις συναυλίες, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους που έχουν λάβει αυτή τη διάγνωση» συμπλήρωσε.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί