Ανείπωτη τραγωδία νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, με 35χρονο άντρα, να μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας υποστεί ανακοπή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με την οικογένεια του και όλους όσους τον γνώριζαν να βυθίζονται σε βαρύ πένθος.
Ο θάνατος αυτός έρχεται να προστεθεί στους άλλους ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ χαμούς νέων ανθρώπων στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον θάνατο του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Λάμπη, εν ώρα αγώνα στην Ηλιούπολη για την Γ’ Εθνική.
Θυμίζουμε πως στις αρχές του 2022 άλλοι δύο νέοι ένας 18 ετών και ένας 27 ετών “έσβησαν” ενώ βρίσκονταν για καφέ στην Καρδίτσα και την Πάτρα αντίστοιχα.
Ακολούθησε η κατάρρευση μίας 33χρονης μητέρας επίσης στην Καρδίτσα, ενός 39χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης (επίσης μέσα σε καφετέρια) και ένα σωρό άλλοι ξαφνικοί θάνατοι ανθρώπων.
Τι συμβαίνει τελικά;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









