Ανείπωτη τραγωδία νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, με 35χρονο άντρα, να μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας υποστεί ανακοπή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με την οικογένεια του και όλους όσους τον γνώριζαν να βυθίζονται σε βαρύ πένθος.
Ο θάνατος αυτός έρχεται να προστεθεί στους άλλους ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ χαμούς νέων ανθρώπων στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον θάνατο του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Λάμπη, εν ώρα αγώνα στην Ηλιούπολη για την Γ’ Εθνική.
Θυμίζουμε πως στις αρχές του 2022 άλλοι δύο νέοι ένας 18 ετών και ένας 27 ετών “έσβησαν” ενώ βρίσκονταν για καφέ στην Καρδίτσα και την Πάτρα αντίστοιχα.
Ακολούθησε η κατάρρευση μίας 33χρονης μητέρας επίσης στην Καρδίτσα, ενός 39χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης (επίσης μέσα σε καφετέρια) και ένα σωρό άλλοι ξαφνικοί θάνατοι ανθρώπων.
Τι συμβαίνει τελικά;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Μέλη της αστυνομίας μετανάστευσης πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δυο άνδρες
- Αναφορές για πλήγματα με βρετανικούς πυραύλους σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Ρωσία, vid
- Τέλεση της Θείας Λειτουργίας στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
- Ζαχάροβα: Οι λαοί της Ευρώπης κουράστηκαν να δίνουν τα λεφτά τους στον Ζελένσκι, vid
- Τραγωδία στο Νησέλλι Ημαθίας: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο
- Ληστές για κλάματα: Πήραν το ΑΤΜ… όμηρο, vid
- Το χριστουγεννιάτικο μετρό στη Μόσχα είναι το κάτι άλλο, vid
- KKE για αγρότες: «Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση… είναι βέβαιο ότι θα φάει τα μούτρα της»
- Ποιός ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» βάζοντας τον… Αλλάχ μέσα;
- Μόσχα: Υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
Κύρια Θέματα









