Η εφεύρεση αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του συντονισμού και της συμμετοχής του Εργαστηρίου Βιολογικής Ανόργανης Χημείας στη Δράση “ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ” και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με κωδικό έργου: T1ΕΔΚ-02990.
Την ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μεταξύ άλλων αποτελούν οι Δρ Σωτήρης Χατζηκάκου καθηγητής Χημείας Τμήμα Χημείας ΠΙ, Δρ Χριστίνα Μπαντή Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Τμήμα Χημείας ΠΙ, Δρ Νικόλαος Κουρκουμέλης Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής -Βιοφυσικής Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής ΠΙ, Δρ Χριστίνα Παπαχριστοδούλου ΕΔΙΠ, Τμήμα Φυσικής ΠΙ . Επίσης στην ομάδα συμμετέχουν και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Δι-ιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Ανόργανη Βιολογική Χημεία που λειτουργεί στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων Χημείας της Ελλάδος και της Κύπρου.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης
- Μ. Συρεγγέλα: Θωρακισμένη και κατοχυρωμένη η χώρα – Οι συμφωνίες είναι διακρατικές και «όλα είναι στο φως»
- Γερμανία: Απεργία στο αεροδρόμιο Βερολίνου – Βρανδεμβούργου – Δεν πραγματοποιείται καμία πτήση
- 30 χρονη γυναίκα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ότι γεννήθηκε σε άλλη οικογένεια από λάθος στην εξωσωματική γονιμοποίηση
- Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ έχει μια στρατηγική: Να νικήσει τη ΝΔ και να υλοποιήσει το πρόγραμμά του»
- ΠΟΕΕΤ: Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό-εστίαση και στα αρτοποιεία
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πέθανε ο οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο









