«Να χώσει μια βελόνα στο μπράτσο σας»! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ, τώρα τα γυρίζουν

Δεν πρέπει να ξεχαστούν σε καμία χώρα… Ούτε στην προεκλογική Ελλάδα...

Ο Alan Morton Dershowitz είναι Αμερικανός δικηγόρος και πρώην καθηγητής νομικής, γνωστός για το έργο του στο συνταγματικό δίκαιο των ΗΠΑ και στο αμερικανικό ποινικό δίκαιο. Από το 1964 έως το 2013, δίδαξε στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, όπου διορίστηκε καθηγητής Νομικής Felix Frankfurter το 1993.

Θεωρήθηκε ως φανατικός υπέρμαχος του εμβολίου!!!

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει το 2020:

«Επιτρέψτε μου να το θέσω πολύ ξεκάθαρα. Δεν έχετε κανένα συνταγματικό δικαίωμα να θέτετε το κοινό σε κίνδυνο και να διασπείρετε την νόσο.

Ακόμη κι αν διαφωνείτε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μην εμβολιαστείτε!!! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μην φοράτε μάσκα!!!! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ανοίξετε την επιχείρησή σας!!!

Και αν αρνηθείτε να εμβολιαστείτε, η πολιτεία έχει την εξουσία κυριολεκτικά να σας πάει σε ένα ιατρείο και να χώσει μια βελόνα στο μπράτσο σας!!!!!».

Τώρα λέει αυτά:

«Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Και τώρα αυτό που είπα ήταν ότι αν ερχόταν μια εποχή όπου θα είχαμε μια πραγματική πανδημία που θα σκότωνε κόσμο κι αν υπήρχε ένα τέλειο εμβόλιο, ότι δεν θα υπήρχε κανένα συνταγματικό δικαίωμα για κανέναν να πει: ‘Όχι’».

photo freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί