Μια συγκλονιστική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Circulation διαπίστωσε ότι το 50 τοις εκατό των νεαρών ανδρών που ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα υπέστησαν μόνιμη καρδιακή βλάβη.
Ο Δρ Ντρου Πίνσκι μίλησε σχετικά πρόσφατα στο The Megyn Kelly Show , σημειώνοντας η έκθεση «μου έκοψε την ανάσα».
«Μια δημοσίευση μόλις κυκλοφόρησε πριν από πέντε ημέρες στο Circulation , ένα σημαντικό περιοδικό καρδιολογίας. Μια εξαιρετική μελέτη που μου έκοψε την ανάσα – δεν ήξερα γιατί δεν ήταν πρωτοσέλιδα ειδήσεων. Είναι μια μεγάλη μελέτη – και έδειξε ότι περίπου οι μισοί νεαροί άνδρες που έπαθαν μυοκαρδίτιδα είχαν μόνιμη καρδιακή βλάβη».
Δείτε το βίντεο, καθώς όλο και περισσότεροι κατηγορούν τα εμβόλια COVID, κάτι που η κρατική επιστήμη αρνείται:
Τελευταίο περιστατικό με μυοκαρδίτιδα ήταν η πτώση του ποδοσφαιριστή σε ματς της Ολλανδίας, η οποία συντάραξε την Ευρώπη!
Συγκεκριμένα, ο γνωστός στράικερ Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα της Άλκμααρ με την Ναϊμέγκεν, όπως είχατε δει στο ΕΛ!
Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει μια φλεγμονή σε καρδιακό μυ!
«Οι πρόσφατες εξετάσεις που έκανα έδειξαν ότι έχω μυοκαρδίτιδα. Από εδώ και στο εξής θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου», ήταν τα λόγια του 35χρονου επιθετικού!
Θυμηθείτε τι είχε συμβεί:
AZ Alkmaar – NEC Nijmegen maçında Bas Dost bir anda yere yığıldı, çevresi sarıldı.
— Football Critix (@footballcritix) October 29, 2023
Kötü bir şey olmamasını umuyoruz 🙏🏻 pic.twitter.com/TloFLSGT4n
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο τους»
- Eurovision 2026: Με Μπέτυ Μαγγίρα και Κλαυδία θα αποκαλυφθούν οι 28 φιναλίστ – Δείτε πότε
- Τα λόγια του Τραμπ για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν – Η ατάκα για τους Τόμαχοκ, vid
- Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΝ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
- Ουκρανικό ζήτημα: Υπάρχουν ακόμη μερικά «πολύ ακανθώδη ζητήματα», σύμφωνα με τον Τραμπ
- Λεπτομέρειες για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν έδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
- ΕΛΑΣ: Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη – Εντόπισαν πλήθος παραβάσεων
- «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»! Ποιούς αφορά το μήνυμα του Γκουτέρες;
- Τραγωδία στην Κρύα Βρύση Μετεώρων: Δυο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους
- Ελληνικός Τουρισμός: Οι 5 βασικές τάσεις και προκλήσεις της επόμενης μέρας









