ΜΜΕ ΗΠΑ: «Κατασκευάζουν ΧΙΜΑΙΡΙΚΟ κορωνοϊό στην Βοστώνη, θέλουν ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ»! vid

Εξακολουθούν να διαψεύδουν οι επιστήμονες του εργαστηρίου! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά, χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Συνεχίζεται ο σάλος με τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης δημιούργησαν ένα νέο στέλεχος του Covid-19 που έχει ποσοστό θανάτωσης 80% σε ποντίκια και εναλλακτικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Βοστώνη γίνεται νέα Wuhan (ΕΔΩ)!!!

Όπως μάλιστα τονίζουν, η διεθνιστική ελίτ ετοιμάζεται για «μια μαζική εκδήλωση θανάτου».

Δείτε πως σχολιάζουν το θέμα σε νέο βίντεο:

 «’’Δημιουργήσαμε χιμαιρικό, ανασυνδυασμένο SARS-CoV-2 κωδικοποιώντας το γονίδιο S της Όμικρον στον κορμό ενός προγονικού απομονωμένου στελέχους SARS-CoV-2 και συγκρίναμε αυτόν τον ιό με την φυσικά κυκλοφορούσα παραλλαγή Όμικρον’’.

Ουσιαστικά, αφότου κατ’ εκτίμηση 20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής και 2,2 δισεκατομμύρια έχουν υποστεί βλάβες από τα εμβόλια του covid, Αμερικανοί ιολόγοι στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης κατασκευάζουν χιμαιρικούς ιούς SARS ακόμη πιο θανατηφόρους!!!!».

Από την πλευρά τους οι επιστήμονες του πανεπιστημίου εξακολουθούν να διαψεύδουν πως το πείραμα ενέχει κινδύνους και, όπως διατείνονται, χρησιμεύει για μελλοντικές ασθένειες.

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί