Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία θέση Διευθυντή και μία Επιμελητή Α για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Οι δύο θέσεις θα προκηρυχθούν άμεσα και αναμένεται πλέον, το ενδιαφέρον που θα υπάρξει.
Το tempo24.news.gr, υπενθυμίζει ότι το Υπουργείο Υγείας είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου (04.06.2022):
«Το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα ως προς την ομαλή του λειτουργία και δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του.
Στην παρούσα συγκυρία, οι τέσσερις αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο νοσοκομείο έχουν ζητήσει αναρρωτική άδεια.
Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για εθελοντική προσωρινή μετακίνηση αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, ώστε το νοσοκομείο να καλυφθεί και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φροντίδα των μικρών ασθενών. Είναι δε σε διαδικασία προκήρυξης οι δύο (2) θέσεις αναισθησιολόγων που ζητήθηκαν από το νοσοκομείο και θα εγκριθούν τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα έχει εκπονηθεί σχέδιο ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επαναλαμβάνει ότι το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα ως προς την ομαλή του λειτουργία και δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του. Κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει. Αντίθετα, αναβαθμίζονται».
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πακιστανικά μαχητικά βομβάρδισαν την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, vid
- Ο Ερντογάν «σύστησε» στον Τραμπ την προσωπική του μεταφράστρια, vid
- Και τα πειράματα με τη διατροφή μας συνεχίζονται! Στη Γαλλία έφτιαξαν το πρώτο φυτικό χαβιάρι
- Θα παραδώσει ο Πούτιν τον Άσαντ στους ισλαμιστές; Κρίσιμη συνάντηση στο Κρεμλίνο, vid
- Σε περιοχή της Βοιωτίας συνελήφθη 27χρονος Αλβανός – Eίχε αποδράσει από τις Φυλακές Κασσάνδρας στις 18/9
- Η πιο πρωτότυπη διαμονή είναι στην Οξφόρδη: Υπόγεια δημόσια τουαλέτα μετατρέπεται σε boutique ξενοδοχείο, vid
- Περισσότερη φτωχοποίηση εν όψει! ΗΠΑ σε Ε.Ε.: «Αγοράστε κι άλλα όπλα μας για την Ουκρανία», vid
- Ισόβια κάθειρξη και 26 χρόνια στον δράστη με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης
- Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η τρίχρονη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ – Οι γιατροί περιμένουν πώς θα αντιδράσει
- Κόντρα του Δήμου Αθηναίων με την κυβέρνηση για την «κοινωνική στέγαση»