Μαρτυρία «ΣΕΙΣΜΟΣ»: Η Pfizer έδινε λεφτά σε γιατρούς και τηλέ-ειδικούς για τα εμβόλια

Ισχύει και για την Ελλάδα;;;

Όπως αναφέρει το The Defender:

Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer το 2021 έκανε πολυάριθμες επιχορηγήσεις σε ιατρικούς συλλόγους, ομάδες καταναλωτών και οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων με σκοπό να δημιουργήσει βάση ευρείας υποστήριξης για εντολές εμβολίων για τον COVID-19, ανέφερε ο ερευνητής δημοσιογράφος Lee Fang .

Καθώς οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν το 2021, η Pfizer παρέμεινε σιωπηλή, αλλά ομάδες δημόσιας υγείας, ομάδες υπεράσπισης ασθενών, ενώσεις γιατρών, κοινοτικές ομάδες και άλλοι, μαζί με την κυβέρνηση Μπάιντεν, υποστήριξαν ενεργά τις εντολές εμβολίων ως βασικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας (σ.σ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).

(…)

Εξέχουσες ομάδες στον εκτενή κατάλογο εκείνων που έλαβαν χρηματοδότηση από την Pfizer, ενώ πίεζαν τον πληθυσμό για τον εμβολιασμό, περιλάμβαναν το Chicago Urban League, την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP), την Εθνική Ένωση Καταναλωτών, την Συνεργασία Εμβολιασμού, την Αμερικανική Ένωση Φαρμακοποιών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Προληπτικής Ιατρικής, την Ακαδημία Φαρμακευτικής Διαχειριζόμενης Φροντίδας, την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Παθολογίας και το Αμερικανικό Κολλέγιο Επειγόντων Ιατρών.

Πολλές ομάδες δεν αποκάλυψαν τους δεσμούς τους με την Pfizer.

«[Αυτές οι ομάδες] καθορίζουν την φύση της συζήτησης», είπε ο Fang στον πολιτικό σχολιαστή Russell Brand σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «Stay Free». «Εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης, δημιουργούν εντυπώσεις και μοστράρουν έναν λόγο που φαίνεται αυθεντικός, που φαίνεται έγκριτος, αλλά ωφελεί την ουσία των ευεργετών τους, εταιρειών όπως η Pfizer», τόνισε (σ.σ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ;;;)

Άραγε θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα μια έρευνα για το πως λειτούργησαν και λειτουργούν τα πράγματα εδώ;;;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί