Κούβελας: ΒΛΑΚΩΔΗΣ ο εμβολιασμός των παιδιών

Επιστημονικά λόγια απέναντι σε πλαστικούς χειρούργους και λοιπούς που έχει στρατολογήσει η κυβέρνηση...

«Δεν έχουμε καμία ασφαλή ιδέα για τη διάρκεια ζωής ενός εμβολίου. Μάλλον είναι 8μηνη, γιατί αυτό έχει ανακοινώσει μετά από μελέτες η Pfizer», επεσήμανε σε μέσο ενημέρωσης o Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, με αφορμή το πρώτο κουδούνι στα σχολεία.

 «Υπάρχει αποκλειστικά μια οδός: Οι εξετάσεις αίματος, προκειμένου να φανούν τα αντισώματα», εξήγησε και υπογράμμισε:

 «Να το ξεκαθαρίσουμε. Τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν μας προστατεύουν από το να νοσήσουμε. Νοσούν και εμβολιασμένοι. Προσπαθούμε να χτίσουμε μέσω εμβολιασμών ένα τείχος ανοσίας που είναι αδύνατο να χτιστεί» τονίζει ο καθηγητής, χαρακτηρίζοντας «βλακώδη κι οριακά αποδεκτό τον εμβολιασμό των παιδιών».

 «Ο εμβολιασμός των παιδιών δεν είναι καν σύννομος» υπογραμμίζει ο κ. Κούβελας, εξηγώντας τους λόγους:

«Πρώτον, δεν έχει δοθεί επίσημα άδεια για τον εμβολιασμό των παιδιών. Άρα δεν είναι σύννομος. Αν πεθάνει παιδί από το εμβόλιο καταλαβαίνετε τι θα γίνει;

Δεύτερον τα παιδιά δεν κινδυνεύουν. Στους 13.000 νοσούντες πόσοι είναι κάτω από 17 ετών. Δύο; Το νούμερο δύο είναι τυχαίος αριθμός.

Τρίτον, ο εμβολιασμός των παιδιών δεν γίνεται για να προστατευτούν τα ίδια. Αλλά για να προστατευτούν οι ηλικιωμένοι. Ο εμβολιασμένος όμως αν κολλήσει θα κολλήσει με την ανθεκτικότερη μορφή του ιού, κι αυτή θα μεταδώσει, άρα γίνεται πιο επικίνδυνος».

«Ένας νέος, κι ένα παιδί δεν έχει νόημα να εμβολιαστεί. Τα εμβόλια είναι για τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς», καταλήγει.

Με πληροφορίες από Sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί