Κορυφαίος ογκολόγος: Επιθετικοί ΚΑΡΚΙΝΟΙ εμφανίζονται μετά από ενισχυτικά εμβόλια! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ», vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών.

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση ενός  βίντεο  που δημοσιεύτηκε από τον κορυφαίο ειδικό για τον καρκίνο Δρ. Angus Dalgleish, ο οποίος ανησυχεί πολύ ότι τα ενισχυτικά Covid φαίνεται να προκαλούν καρκίνους, μια αρνητική επίδραση που όπως ισχυρίζεται «δεν μοιάζει με σύμπτωση».

Οι κρατικοί επιστήμονες πάντως διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά απέναντι στον COVID!

Όπως αναφέρει:

«Είμαι ο Angus Dalgleish. Είμαι καθηγητής ογκολογίας στο St Georges και ειδικός κλινικός ογκολόγος. Και έχω αρχίσει να παρατηρώ ότι αρκετοί απ’ τους ασθενείς μου με μελάνωμα που ήταν σταθερό, νόσος 4ου σταδίου, που λάμβαναν πολύ καλή ανοσοθεραπεία ή άλλες θεραπείες και τους επανεξέταζα εδώ και 5-20 χρόνια, έχω παρατηρήσει ότι τώρα έχω πάνω από 6, ίσως 7 ή κι έναν 8ο (ασθενή) χθες που έχουν εμφανώς υποτροπιάσει μετά την αναμνηστική δόση του εμβολίου!!!!

Στην αρχή, δεν τα συνδυάσαμε αυτά τα δύο. Αλλά όταν οι ασθενείς ανέφεραν ”Ένιωσα απαίσια μετά το εμβόλιο. Ένιωθα εξουθενωμένος” και περιέγραψαν τα συμπτώματα ενός μακροχρόνιου Covid, και το επόμενο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι 2-3 εβδομάδες ή κάνα 2 μήνες αργότερα έχουν σαφείς ενδείξεις υποτροπής και αυτές οι υποτροπές είναι αρκετά επιθετικές!!!! Δεν είναι ήπιες υποτροπές.

Είναι υποτροπές που απαιτούν συστηματική θεραπεία, συγκριτικά με ένα μικρό οζίδιο που απαιτεί χειρουργική εκτομή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα γνωρίζω πολύ καλά στον δικό μου κύκλο, πολλά άτομα που δεν έχουν μελάνωμα και δεν είχαν ποτέ τίποτα στο παρελθόν, αλλά έχουν εξογκώματα και δεν αισθάνονται καλά και 2 άτομα απ’ τα οποία έχω πάρει πλήρες ιστορικό και όλοι περιέγραψαν ότι ένιωσαν απαίσια μετά την αναμνηστική δόση!!!!!

Πραγματικά θέλω να επιστήσω την προσοχή όλων ότι αυτό δεν μου μοιάζει για σύμπτωση και ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δούμε αν πρέπει να σταματήσουμε όλες αυτές τις αναμνηστικές δόσεις αμέσως!!!!».

photo unsplash

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί