Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «η χώρα είναι κλειστή ένα μήνα και από τις 1.305 ΜΕΘ που διαθέτουμε, οι 1.083 κλίνες COVID και non COVID είναι κατειλημμένες, ενώ επανέλαβε ότι για την αντιμετώπιση της κατάστασης με εντολή του πρωθυπουργού έχουν γίνει 7.000 προσλήψεις υγειονομικών. Σύμφωνα με τον ίδια ιστοσελίδα, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό και την ανησυχία της κυβέρνησης και των επιστημόνων για την πανδημία στη χώρα, καθώς -όπως επισήμανε- η διασπορά συνεχίζεται στην κοινότητα, το ΕΣΥ πιέζεται, οι γιατροί είναι κουρασμένοι, ενώ βγαίνουν επιστήμονες παγκοσμίως και μιλούν για τρίτο κύμα.
Ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, ελεγμένο από τους διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων, δωρεάν και όχι υποχρεωτικό. Αναφερόμενος στους πολίτες που δεν μπορούν διαπιστωμένα να μεταβούν για εμβολιασμό -όπως άνθρωποι με αναπηρία- είπε ότι θα μεταβαίνουν σε αυτούς κινητές ομάδες, προκειμένου να κάνουν τον εμβολιασμό για covid.
Επίσης, όπως είπε στον ΣΚΑΙ ο Βασίλης Κικίλιας «θα υπάρχει η δυνατότητα με τη συνδρομή του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο πολίτης σε κάθε γεωγραφική περιοχή να ενημερώνεται για την ώρα και το σημείο εμβολιασμού».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραδίδει την έδρα του ο Φαραντούρης, vid
- «Αρχαίας Τενέα» Κορινθίας – Νέα ευρήματα για το κτίριο που συνδέεται με μυστηριακές τελετές ίασης
- Στάρμερ: Τυχόν αποστολή στρατού στην Ουκρανία πρέπει να περάσει από τη βρετανική Βουλή
- Ο «Μεγάλος Αδερφός» στα ελληνικά χωράφια! Δείτε τι φέρνουν με αφορμή τα αγροτικά μπλόκα
- Ο πάπας Λέων ΙΔ’ συγκαλεί στο Βατικανό τους καρδιναλίους όλου του κόσμου
- Θεοδωρικάκος: Με νομοθετική πρωτοβουλία ενισχύουμε την λειτουργία των λαϊκών αγορών προς όφελος των καταναλωτών
- Πρόταση Επιμελητηρίου Ηρακλείου για Ταμείο Μικροδανείων Ανάκαμψης για το Αρκαλοχώρι
- Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους αγρότες
- Ο Ρούμπιο αποτελεί το πρόσωπο της πολιτικής Τραμπ στη Βενεζουέλα
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωματείων πωλητών λαϊκών αγορών









