Κάτι ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει! Δεύτερη παραδοχή για τους θανάτους covid: «Πεθαίνουν “ΜΕ” και όχι “ΑΠΟ” κορωνοϊό», vid

Γιατί τώρα όμως;

Όλο και πιο ξεκάθαρη γίνεται πλέον η αλλαγή στη ρητορική των εν Ελλάδι “ειδικών”, που επί 2 χρόνια ήταν τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ στη χώρα μας.

Λίγες μόνο ημέρες με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ της Αν. Υπ. Υγείας, Μίνας Γκάγκας, για τους “θανάτους που δηλώνονται ως θάνατοι covid ΑΛΛΑ δεν οφείλονται στον κορωνοϊό”, ήρθαν οι παρακάτω δηλώσεις της Βάνας Παπαευαγγέλλου.

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων έκανε την εξής παραδοχή, που ελάχιστοι πρόσεξαν:

«Ο αριθμός των θανάτων που καταγράφονται στη χώρα δεν έχει μειωθεί με τον κυλιόμενο μέσο του 7ημερου να είναι στους 60 περίπου θανάτους την ημέρα. Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής μας προσπαθήσαμε να αναλύσουμε περαιτέρω αυτό το φαινόμενο που σίγουρα είναι πολυπαραγοντικό. Σύμφωνα με τους κλινικούς γιατρούς της Επιτροπής, σημαντικό ποσοστό των συνανθρώπων μας που χάνουν τη ζωή τους σήμερα, αφορά σε άτομα με σοβαρό υποκείμενο νόσημα ή σε υπερήλικες με πολλές συνοσηρότητες, οι οποίοι βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό νοσηλευόμενοι για το υποκείμενο νόσημά τους.

Eίναι προφανές ότι αυτό που έχει σημασία για όλους μας είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί χάνονται. Όμως, φαίνεται ότι σε ένα σημαντικό ποσοστό οι ασθενείς αυτοί καταγράφονται ως θάνατοι Covid, ενώ δεν ευθύνεται ο ιός για την απώλειά τους. Πρόκειται δηλαδή για συνανθρώπους μας που χάνονται με Covid και όχι από λοίμωξη με κορωνοϊό.

Γίνονται προσπάθειες για να μπορέσει να ξεκαθαριστεί αυτό το φαινόμενο και να αποτυπωθεί στις αναφορές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, αλλά πιστέψτε με δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται».

Δεν τα λέει από μόνη της! Κάποιοι της τα έχουν γράψει να τα πει δημόσια!

Γιατί άραγε τώρα, μετά από όλον τον ντόρο περί «εκατόμβων» θανάτων που ΔΗΘΕΝ οφείλονταν στον κορωνοϊό;;;;

Δεν θα πρέπει κάποιος να πάρει την ευθύνη για όσα λέγανε μέχρι σήμερα στους Έλληνες;;;

Δείτε μεταξύ 4:10 και 5:10


(φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί