«ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»!!! Δείτε τι είπε γιατρός για το ΚΟΙΝΟ εμβόλιο COVID/γρίπης, vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Dr. Peterson Pierre αναγνωρίζεται για τη φροντίδα της γενικής υγείας των ασθενών. Πιστοποιημένος από το Αμερικανικό Συμβούλιο Δερματολογίας, έλαβε το πτυχίο ιατρικής και ολοκλήρωσε την ειδικότητα στην δερματολογία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πρόσφατα, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna αποφάσισαν ότι θα αναπτύξουν έναν συνδυασμό εμβολίων για τον covid και την γρίπη. Πρόκειται για μια φρικτή ιδέα. Πρώτα απ’ όλα, οι αναμνηστικές δόσεις για τον covid ξέρουμε ότι δεν είναι αποτελεσματικές, τελούν ακόμη υπό άδεια επείγουσας χρήσης, έχουν αποτύχει στα ζώα και δεν υπάρχουν μελέτες σε ανθρώπους!!! Έτσι, αυτό θα ‘πρεπε να είχε απορριφθεί κατευθείαν!!!!

Δεύτερον, το εμβόλιο mRNA για την γρίπη θα ήταν ένα νέο προϊόν, συνεπώς θα έπρεπε να περάσει ολόκληρη την 5ετή περίοδο ελέγχου και ρύθμισης πριν καν σκεφτούν να το κάνουν αυτό!!!! Αλλά οι φαρμακευτικοί κολοσσοί σκέφτονται διαφορετικά επειδή φαίνεται πως θέλουν να παρακάμψουν όλη αυτή την διαδικασία τσουβαλιάζοντάς το μαζί με το εμβόλιο του covid».

intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί