ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ μετά το εμβόλιο!!! 33χρονος πρωταθλητής Ελλάδας αφήνει τους πάντες άφωνους, ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και περισσότερα περιστατικά στο φως!!!

33χρονος πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, ο οποίος γυμνάζεται καθημερινά, βρισκόμενος σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, καταστράφηκε αθλητικά μετά από το εμβόλιο της Pfizer.

Τον Ιούλιο πείθεται και κάνει την πρώτη δόση εμβολίου της Pfizer.  Την έβδομη ημέρα μετά το εμβόλιο, άρχισαν τα προβλήματα.

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, ανέφερε πως πείστηκε να κάνει το εμβόλιο, γιατί έτσι θεωρούσε πως θα βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο, όπως ακούει ο κόσμος, κάθε μέρα, από τους γυρολόγους των ΜΜΕ. Επιπροσθέτως φοβήθηκε από τις απειλές και τους περιορισμούς για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Ξαφνικά έχασε τα πόδια του, όπως λέει χαρακτηριστικά, έτρεμε ολόκληρος, είχε βραδυκαρδία και τάση λιποθυμίας. Επικοινώνησε αμέσως με τον καρδιολόγο του, ο οποίος το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν αν είχε κάνει το εμβόλιο. Τον βοήθησαν οι συναθλητές του να σηκωθεί και τον μετέφεραν στο σπίτι του. Ακολούθησε σειρά εξετάσεων που δεν έδειξαν κάτι το συγκεκριμένο. Ωστόσο οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν εφιαλτικές, αφού δυσκολευόταν να σηκωθεί από το κρεβάτι και ο οργανισμός του ήταν σε λήθαργο, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο αθλητής εξακολουθεί να υποφέρει από ένα τρέμουλο στο αριστερό του πόδι κάτω από την γάμπα. Η κατάσταση του δε του επιτρέπει, όχι μόνον να αθλείται, που είναι το πάθος του, αλλά και να συνεχίσει ομαλά την ζωή του.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ πληροφοριών: zougla. gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί