Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε σε περίεργα τηλεφωνήματα σε κατοίκους της Σαλαμίνας τα οποία καλούσαν κόσμο που είχε κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό να το ακυρώσει!
«Πληροφορήθηκα πως ασυνείδητα κι επικίνδυνα άτομα, κακόβουλα κι έχοντας προφανώς πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα και ονόματα, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας κι ακύρωναν τις συναντήσεις τους.
Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους κατά του COVID 19, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια.
Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας του νησιού και της Β Υ. Π. Ε η υπόθεση πήρε την αστυνομική οδό. Ο λόγος πλέον βρίσκεται στις αστυνομικές αρχές να αποκαλύψουν όσους έδρασαν με αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας δεν θα περάσουν».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Το μήνυμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα Θεοφάνεια με στήριξη στους αγρότες
- Ο Μητσοτάκης υπέρ της περαιτέρω ενίσχυσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Πειραιάς: Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην τελετή αγιασμού των υδάτων









