«Καρκίνος στους όρχεις»: Ακόμα μία παρενέργεια των εμβολίων COVID;;;

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Ο Δρ Γουίλιαμ Μάκις κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δεκάδες δεκάδες νεαρούς αθλητές που πέθαναν μέσα σε μήνες ή και μέρες μετά τη διάγνωση του καρκίνου των όρχεων μετά τον «εμβολιασμό».

Παρατίθεται δημοσιογραφικά το δημοσίευμα, τονίζοντας το γεγονός πως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά:

Ένα άλλο σοβαρό και αυξανόμενο πρόβλημα μετά τα εμβόλια Covid είναι ο καρκίνος που παρατηρείται, ιδιαίτερα σε νεαρούς αθλητές που τώρα πεθαίνουν με εκπληκτικό ρυθμό από αυτό που ο Δρ. William Makis περιγράφει ως «turbo» καρκίνο των όρχεων.

Ο Μάκις έχει προειδοποιήσει τον κόσμο για τον αυξανόμενο αριθμό τραυματισμών και θανάτων που προέρχονται μετά από ένεση με εμβόλια. Στον Καναδά όπου ζει, ο Μάκις παρακολουθεί όχι μόνο αθλητές που αρρώστησαν ή/και πέθαναν μετά από ένεση, αλλά και γιατρούς, τουλάχιστον 32 από τους οποίους πέθαναν ξαφνικά μετά το εμβόλιο .

Τώρα, ο Μάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δεκάδες δεκάδες νεαρούς αθλητές που πέθαναν μέσα σε μήνες ή και  μέρες  μετά την διάγνωση του καρκίνου των όρχεων μετά τον «εμβολιασμό». Η ταχέως εξαπλούμενη εκδοχή της νόσου τείνει να αφαιρεί ζωές νεαρών ανδρών πολύ πιο γρήγορα από τον παραδοσιακό καρκίνο των όρχεων.

Νέοι άνδρες πεθαίνουν με μεγάλη ταχύτητα, κομπλιμέντα για ενέσεις Covid

Η  Belfast Telegraph  ανέφερε πρόσφατα τον ξαφνικό θάνατο του Ιρλανδού παίκτη κρίκετ Daniel Donnan, 21 ετών, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ulster για θεραπεία λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν περαιτέρω ότι ο Donnan είχε όγκους στους όρχεις του που είχαν επίσης εξαπλωθεί στον εγκέφαλο και τους πνεύμονές του.

Μόλις λίγες μέρες αργότερα, ο Donnan πέθανε από την  ασθένεια warp speed  , η οποία εξαπλώθηκε σε όλο του το σώμα και αφαίρεσε την ζωή του ασυνήθιστα γρήγορα, μετά το εμβόλιο.

«Όλοι είναι εντελώς συντετριμμένοι», είπε ο γραμματέας του Bangor Bowling Club, Thomas Cannavan, σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του Donnan. «Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγες μέρες».

Ο Donnan δεν είναι ο μόνος νεαρός αθλητής που τις τελευταίες ημέρες διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων τούρμπο. Ένας άλλος είναι ο πρώην Νορβηγός αστέρας του σκι, Aksel Svindal, ο οποίος μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ακόμα ζωντανός μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση – επειδή προφανώς διέγνωσε τον καρκίνο νωρίς.

Έπειτα υπάρχει ο Jean-Paul Boëtius της Χέρτα Βερολίνου που διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων μετά από ουρολογική εξέταση. Μαζί με τον Boëtius ήταν ο Timo Baumgartl, ο Marco Richter και ο Sebastien Haller της VBV, και οι τέσσερις είναι κάτω των 30 ετών και είχαν επίσης διαγνωστεί με καρκίνο στους όρχεις πέρυσι.

Άλλοι νεαροί αθλητές που ανέπτυξαν καρκίνο των όρχεων είτε φέτος είτε πέρυσι:

  • Προπονητής τερματοφυλάκων και πρώην παίκτης της MK Dons, Lewis Price, 38 ετών, ο οποίος έλαβε άδεια αορίστου χρόνου από το πρωτάθλημα μετά την διάγνωσή του
  • Ο επιθετικός της Greater Western Sydney, Bobby Hill, 22 ετών, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο των όρχεων και έμεινε «επ’ αόριστον ανίκανος»
  • Ο νεαρός τερματοφύλακας της Νόριτς Νταν Μπάρντεν που πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) περιλαμβάνει επίσης μια αναφορά για έναν 32χρονο στρατιωτικό που ανέπτυξε πόνο στους όρχεις τέσσερις ημέρες μετά την δεύτερη δόση της ένεσης mRNA (αγγελιοφόρος RNA) της Pfizer – BioNTech. Είκοσι μέρες αργότερα, ο στρατιώτης διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων που είχε κάνει μετάσταση στους οπισθοπεριτοναϊκούς λεμφαδένες του.

«Ως ογκολόγος, ρωτάω πώς και γιατί», έγραψε ο Μάκις. «Ναι, η πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου COVID-19 εντοπίζεται στους όρχεις, σύμφωνα με την ιαπωνική μελέτη βιοδιανομής οργάνων Pfizer που έγινε σε αρουραίους. Αλλά σε 48 ώρες, οι ωοθήκες λαμβάνουν 40 φορές περισσότερο LNP-mRNA από τους όρχεις».

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: SonsOfLibertyMedia.com, NaturalNews.com

photo freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί