Η κόρη στελέχους της J&J των εμβολίων COVID πέθανε ξαφνικά μετά από επιληπτικές κρίσεις

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν η νεαρή κόρη ενός στελέχους του εμβολίου της Johnson & Johnson Covid-19 πέθανε ξαφνικά μετά από μια περίοδο επιληπτικών κρίσεων.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, το 10χρονο κορίτσι Kelsey Corinne Morand υπέστη θανατηφόρο εγκεφαλικό τραύμα μετά από επιληπτική κρίση στις 3 Ιουλίου.

«Η 10χρονη κόρη μας Kelsey Morand πέθανε απροσδόκητα στις 3 Ιουλίου 2023», αναφέρει ένας έρανος στη μνήμη της Kelsey που επιδιώκει να βελτιώσει τις υπηρεσίες των παιδιών σε μια τοπική κουζίνα. 

«Υπέφερε εγκεφαλικό τραύμα που προκλήθηκε από επιληπτική κρίση και το αποτέλεσμα ήταν πολύ σοβαρό».

Ένας φίλος της οικογένειας έγραψε σε μια ανάρτηση στο Facebook ότι το κορίτσι βρισκόταν «στη ΜΕΘ παιδιατρικής μετά από μια ακραία κρίση χθες που οδήγησε στην κατάρρευσή της για 20 λεπτά. Έχει διασωληνωθεί και συνεχίζει να έχει επιληπτικές κρίσεις.

Στιγμιότυπα οθόνης του Facebook που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι ο πατέρας της Kelsey, ο Mike, εργαζόταν σε εκτελεστική θέση στην Johnson & Johnson και βοήθησε στην δημιουργία του εμβολίου Covid-19 της εταιρείας.

ΕΔΩ η σελίδα του στο linkedin!

Δεν είναι σαφές εάν το παιδί είχε κάνει εμβόλιο για τον Covid-19 ή εάν οι κρίσεις που υπέστη σχετίζονταν με οποιονδήποτε τρόπο με εμβολιασμό.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί