Εάν πάσχετε από ημικρανίες, τότε μάλλον θα χρησιμοποιείται ακριβά και φορτωμένα με χημικά παυσίπονα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή την ανέξοδη, φυσική και σπιτική θεραπεία. Θα σας δώσει μια καταπληκτική ανακούφιση μέσα σε μόλις 5 λεπτά.
Οι άνθρωποι με ημικρανία γνωρίζουν ακριβώς πόσο ανυπόφορος και άβολος είναι αυτός ο πόνος. Η ημικρανία κάνει τη ζωή αρκετά δύσκολη, και σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ότι είναι ανθεκτική ακόμη και στα ισχυρότερα παυσίπονα. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μια γρήγορη και απλή μέθοδο για να ανακουφιστείτε από τον πόνο της ημικρανίας.
Είναι περισσότερο σαν μια παραδοσιακή μέθοδος που μειώνει τον πόνο μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμη και αν δεν είναι το πιο νόστιμο πράγμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο αλάτι Ιμαλαΐων, μερικές φλούδες λεμονιού και χυμό λεμονιού.
- Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρετε υψηλής ποιότητας αλάτι. Επιλέξτε κρυσταλλικό άλας Ιμαλαΐων, που είναι άφθονο σε μέταλλα. Μπορείτε να το βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Περιέχει 84 ουσιώδη στοιχεία.
- Το αλάτι Ιμαλαΐων ανακουφίζει από την ημικρανία, τον πονοκέφαλο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης και ομαλοποιεί την ισορροπία του pH στο σώμα. Η μέθοδος παρασκευής είναι αρκετά απλή. Κάντε χυμό από 2 λεμόνια, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας αλάτι Ιμαλαΐων , και τρίψτε μερικές φλούδες λεμονιού.
- Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα σε ένα μεγαλύτερο δοχείο ή βάζο. Ρίχνετε 200 ml νερό. Το ανακατεύετε καλά και το πίνετε. Μπορεί να μην αρέσει η γεύση του ροφήματος αυτού, αλλά θα σας δώσει μια άμεση ανακούφιση μέσα σε λίγα λεπτά. Σημείωση: Αν πάσχετε από υπέρταση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο.
(ratpack – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δυνατές εκρήξεις – Πύραυλοι έπληξαν το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας
- Μουσική εμπειρία από την ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων με όργανα από τη νεολιθική εποχή μέχρι σήμερα
- Έντονη ανησυχία του κλάδου των βενζινοπωλών για τις οικονομικές επιπτώσεις
- Προσλήψεις 350 στελεχών Πολ. Προστασίας σε όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε ο Γ. Κεφαλογιάννης
- Νορβηγία: Ο εισαγγελέας ζήτησε κάθειρξη άνω των επτάμισι ετών για τον προγονό του πρίγκιπα διαδόχου
- Μ. Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά το ΕΣΥ κατάφερε να μειώσει τους χρόνους αναμονής για χειρουργείο
- «Επικοινωνήστε μαζί μας»: στο εμπόλεμο Ιράν, η Μοσάντ… στρατολογεί
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Οι «δολοφόνοι» του Λαριτζανί θα «πληρώσουν το τίμημα»
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε 2 συναυλίες στο Λος Άντζελες
- Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βρετανός υφυπ. Εξωτερικών, Στίβεν Ντάουντι









