• Αρχική
  • Άρθρα
  • «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»! Αφήνουν επιστήμονες ΕΚΤΟΣ συνεδρίων για τα εμβόλια!!! Έχει σταματήσει ο ιατρικός διάλογος

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»! Αφήνουν επιστήμονες ΕΚΤΟΣ συνεδρίων για τα εμβόλια!!! Έχει σταματήσει ο ιατρικός διάλογος

Ξεπέρασαν κάθε όριο σκοταδισμού και αντιεπιστημονικότητας...

Όπως όλα δείχνουν, οι γιατροί που διαφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ και στα συνέδρια πλέον καλούνται οι γυρολόγοι και ΄σοι προωθούν τα εμβόλια αναφανδόν!

Παρατίθεται η ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας, Δημήτρη Κούβελα, η οποία τα λέει όλα:

Επειδή πολλοί φίλοι απαξιώνουν τα ΜΚΔ και επιμένουν ότι η επιστημονική επικοινωνία (θεσμικοί επιστημονικοί φορείς και συνέδρια) είναι ο ορθός τρόπος επικοινωνίας, θα δηλώσω από εδώ (το μόνο βήμα έκφρασης που διαθέτω), ότι σε επικοινωνία με τον επιστημονικό φορέα μου, δεν έλαβα ποτέ απάντηση, ενώ παράλληλα, έχω αποκλειστεί ήδη από δύο συνέδρια, όπου θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητικός διάλογος.

Στο ένα (φαρμακευτικό), ακυρώθηκε η πρόσκληση, ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί και το πρόγραμμα, ενώ στο δεύτερο (ιατρικής), κλήθηκαν μόνο συνάδελφοι που συμφωνούσαν με τον άκριτο, ομαδικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Έτσι ποτέ δεν συζητούνται με επιστημονικότητα  θέματα όπως:

1. Η υποχρεωτικότητα χρήσης φαρμακευτικών προϊόντων με EUA.

2. Η ενδελεχής ανάλυση των «όρων», της υπό όρους έγκρισης.

3. Των απόλυτων ενδείξεων, αντενδείξεων και κυρίως ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ της χρήσης των συγκεκριμένων προιόντων με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ και όχι με συνθήματα στα ΜΜΕ.

4. Της εκτός ένδειξης χρήσης προϊόντων, με αποδεδειγμένο μηχανισμό δράσης (πχ πρώιμη χρήση, κατ´ οίκον, σε ευπαθείς ομάδες, δεσμευτών IL6 ή JAK).

5. Τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων νικοτινικών αγωνιστών

6. Την μη ανάληψη ιατρικής ευθύνης (συνταγή ιατρού για τον καθένα, όπως η νομοθεσία προβλέπει), προκειμένου να προβεί σε εμβολιασμό ο κάθε υποψήφιος

Και άλλα πολλά!

Ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να τα διαβάσει επιτέλους, προκειμένου να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει πρόθεση για φθηνή αντιπολίτευση, ούτε από ανόητο εγωισμό.

Είθε!