Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Βατόπουλος υπογράμμισε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια μείωση στα κρούσματα και τόνισε ότι χρειάζεται πιστή τήρηση των μέτρων.
Παράλληλα, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «εφόσον δεν μπορεί να τιθασευτεί η επιδημία τώρα, θα πρέπει να συζητηθεί αυστηροποίηση των μέτρων» και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για χαλάρωση των μέτρων.
Κληθείς να σχολιάσει τα κρούσματα στην Εκκλησία ο καθηγητής ανέφερε ότι «αρνητές της του ιού υπάρχουν παντού», ωστόσο όπως υπογράμμισε «η επίσημη Εκκλησία έχει συνεργαστεί με το κράτος. Θα προτιμούσα μεγαλύτερη συμμετοχή».
Τέλος, ο κ. Βατόπουλος σχολίασε και τις εικόνες από τη Σερβία, όπου πιστοί φιλούσαν το σκήνωμα του Πατριάρχη Ειρηναίου, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «τα σώματα των νεκρών από κορωνοϊό εξακολουθούν να είναι μολυσματικά».
(Από iefimerida)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης