• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βρείτε το…λάθος! ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένος γιατρός που νοσηλεύτηκε με covid καλεί τους νέους να εμβολιαστούν!

Βρείτε το…λάθος! ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένος γιατρός που νοσηλεύτηκε με covid καλεί τους νέους να εμβολιαστούν!

Εξακολουθεί να έχει άραγε προστασία από τις δόσεις που έκανε τον περασμένο χειμώνα;;;

Ένας πλήρως εμβολιασμένος γιατρός, που μάλιστα νόσησε σοβαρά από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, κάλεσε μέσω Facebook κυρίως τις νεότερες ηλικίες να εμβολιαστούν!

Ο ίδιος είχε κάνει και τις δύο δόσεις, και παραθέτει τα παραδείγματα δύο νέων ανθρώπων, 19 και 21 ετών, που νοσηλεύονται σε κοντινά κρεβάτια και όπως όλα δείχνουν δεν θα γλιτώσουν τη διασωλήνωση.

Διαβάστε την ανάρτηση:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ… ΧΘΕΣ (please) .
Εγώ έκανα το εμβόλιο το Φεβρουάριο, ως γιατρός. Τις τελευταίες μέρες βίωνα μια παρόξυνση του βρογχικού μου άσθματος, πράγμα ασυνήθιστο για καλοκαίρι. Συνήθως το παθαίνω Απρίλιο-Μάιο. Ένιωθα και απίστευτη κούραση, το απέδιδα σε υπερκόπωση. Έκανα ένα Rapid test.
Αποτέλεσμα: ΘΕΤΙΚΌ.
Βρίσκομαι από χθες νοσηλευόμενος στη Σωτηρία με COVID, πυρετό, ραχιαλγίες και ήπια αναπνευστική ανεπάρκεια. Άρχισα θεραπεία. Σήμερα δεν έχω πυρετό, δεν πονάει η πλάτη, δε νιωθω κουρασμένος και το οξυγόνο μου έχει επανέλθει.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊ;
65 χρόνων με άσθμα + COVID … Δεν θα είχα αποφύγει την εντατική με απρόβλεπτη κατάληξη.
Δίπλα μου νοσηλεύεται19χρονος με COVID, πνευμονίες και στους δύο πνεύμονες, και σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια.
Τη νύχτα του άλλαζα πάπιες.
Του έχουν πει, αν θέλει τουαλέτα, να τον πάει νοσοκόμος με καρότσι και φορητή φιάλη οξυγόνου. Αν πάει μόνος του θα καταρρεύσει. Δεν αντέχει λεπτό χωρίς έντονη παροχή οξυγόνου με ειδική μάσκα. Φοβάμαι πως δε θα αποφύγει την εντατική…
Στο ίδιο δωμάτιο 21χρονος με επιδείνωση στις 7 ημέρες νόσησης και διάσπαρτα διηθήματα (πνευμονίες) στην αξονική και στους δύο πνεύμονες. Αν συνεχίσει να επιδεινώνεται, θα μπει κι αυτός στην εντατική.
Αν το φθινόπωρο γεμίσουν οι εντατικές και τέτοια παιδιά αντί για εντατική βρεθούν στο ράντζο;
Μου έλεγαν οι νοσηλεύτριες: Στην αρχή της πανδημίας νοσηλεύαμε άτομα παχύσαρκα, πάνω από 120 κιλά. Μετά ηλικιωμένους, μετά νεότερους, τώρα ολο 18-22 χρόνων και «στραβώνουνε» χθες μπήκαν στην εντατική ένας 24 και ένας 28 χρόνων.
Εγώ αισίως αύριο παίρνω εξιτήριο
ΧΆΡΗ ΣΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ!!!