• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τόσο μεγάλη ζέση! Ποιός δήμος της Θεσσαλονίκης παραχωρεί όχημα για τον κατ’οίκον εμβολιασμό;

Τόσο μεγάλη ζέση! Ποιός δήμος της Θεσσαλονίκης παραχωρεί όχημα για τον κατ’οίκον εμβολιασμό;

Παραχωρώντας ένα επιβατικό αυτοκίνητο κι έναν οδηγό στηρίζει το πρόγραμμα του κατ΄οίκον εμβολιασμού κατά την εβδομάδα 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου ο δήμος Καλαμαριάς,

ανταποκρινόμενος στο αίτημα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ). Με το όχημα αυτό θα μεταφέρεται η εμβολιαστική ομάδα του πλησιέστερου Κέντρου Υγείας, για τους κατ οίκον εμβολιασμούς καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν με το μονοδοσικό εμβόλιο «Johnson & Johnson» και όσοι αδυνατούν να μεταβούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καλαμαριάς ή να απευθυνθούν στον γιατρό τους. Επίσης μπορούν να αποταθούν στο Κέντρο Υγείας Μαρτίου, ή στο τοπικό ιατρείο Καλαμαριάς.

«Για άλλη μια φορά ο Δήμος Καλαμαριάς δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αλλά και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει την πανδημία, στηρίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία της ασπίδας προστασίας από τον covid19, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τους εμβολιασμούς» δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων, Εύα Ντόντη.