• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!! Ακόμα ένα ΙΑΤΡΙΚΟ άρθρο «ΦΩΤΙΑ» που δεν θα δείξουν στα κανάλια, πλήρης ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!! Ακόμα ένα ΙΑΤΡΙΚΟ άρθρο «ΦΩΤΙΑ» που δεν θα δείξουν στα κανάλια, πλήρης ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αν δεν γίνει και εδώ αναφορά ή έστω διάψευση, τότε κάποιος μπορεί κάλλιστα να μιλήσει για χουντικές πρακτικές εξαναγκασμού χειρότερες και από τους Ναζί...

Το Lancet είναι ένα εβδομαδιαίο γενικό ιατρικό περιοδικό. Είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά γενικά ιατρικά περιοδικά στον κόσμο.

Σε άλλο άρθρο, μετά το προηγούμενο που ήταν κόλαφος (ΕΔΩ), αναφέρει πως οι εμβολιασμένοι όχι απλά νοσούν και μεταδίδουν, αλλά σε πολλές των περιπτώσεων αρρωσταίνουν βαρύτερα, αν όχι είναι η βασική πηγή μόλυνσης. Αν τα κανάλια δεν αναφερθούν και σε αυτό το άρθρο, τότε κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως πρόκειται για ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ!

Παρατίθεται το άρθρο:

Τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού κατά του COVID-19 αναμενόταν να μειώσουν την μετάδοση του SARS-CoV-2 στους πληθυσμούς μειώνοντας τον αριθμό των πιθανών πηγών μετάδοσης και, ως εκ τούτου, να μειώσουν το βάρος της νόσου COVID-19.

Πρόσφατα δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν ότι η επιδημιολογική συνάφεια των εμβολιασμένων ατόμων με COVID-19 αυξάνεται.

Στην Βρετανία περιγράφηκε ότι τα ποσοστά δευτερογενούς μόλυνσης μεταξύ των οικιακών επαφών που εκτέθηκαν σε πλήρως εμβολιασμένες περιπτώσεις ήταν παρόμοια με εκείνα που είχαν εκτεθεί σε μη εμβολιασμένες περιπτώσεις (25% για τους εμβολιασμένους έναντι 23% για τους μη εμβολιασμένους).

12 από τις 31 λοιμώξεις σε πλήρως εμβολιασμένες οικιακές επαφές (39%) προέκυψαν από πλήρως εμβολιασμένες περιπτώσεις (σ.σ. με άλλα λόγια η μόλυνση προήλθε από πλήρως εμβολιασμένους).

Στην Γερμανία, το ποσοστό των συμπτωματικών περιπτώσεων COVID-19 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων («επιφανειακές λοιμώξεις») γνωστοποιείται εβδομαδιαίως από τις 21 Ιουλίου 2021 και ήταν 16,9% εκείνη την περίοδο μεταξύ ασθενών 60 ετών και άνω.

Το  ποσοστό αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και ήταν 58,9% στις 27 Οκτωβρίου 2021 παρέχοντας σαφή στοιχεία της αυξανόμενης τάσης των πλήρως εμβολιασμένων ως πιθανής πηγής μετάδοσης. Παρόμοια κατάσταση περιγράφηκε για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεταξύ της εβδομάδας 39 και 42, αναφέρθηκαν συνολικά 100.160 κρούσματα COVID-19 σε πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω. 89.821 εμφανίστηκαν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων (89,7%), 3.395 μεταξύ των μη εμβολιασμένων (3,4%) .

Μία εβδομάδα πριν, το ποσοστό κρουσμάτων COVID-19 ανά 100.000 ήταν υψηλότερο μεταξύ της υποομάδας των εμβολιασμένων σε σύγκριση με την υποομάδα των μη εμβολιασμένων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες 30 ετών και άνω.

Στο Ισραήλ αναφέρθηκε νοσοκομειακή εστία στην οποία συμμετείχαν 16 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, 23 εκτεθειμένοι ασθενείς και δύο μέλη της οικογένειας. Η πηγή ήταν ένας πλήρως εμβολιασμένος ασθενής με COVID-19. Το ποσοστό εμβολιασμού ήταν 96,2% μεταξύ όλων των εκτεθειμένων ατόμων (151 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και 97 ασθενείς). Δεκατέσσερις πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν, οι δύο μη εμβολιασμένοι ασθενείς ανέπτυξαν ήπια νόσο.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προσδιορίζουν τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού (99,9–84,3%) ως κομητείες «υψηλής» μετάδοσης. Πολλοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων υποθέτουν ότι ο εμβολιασμένος μπορεί να αποκλειστεί ως πηγή μετάδοσης. Φαίνεται ότι είναι βαριά αμέλεια να αγνοούμε τον εμβολιασμένο πληθυσμό ως πιθανή και σχετική πηγή μετάδοσης όταν αποφασίζουμε για μέτρα ελέγχου της δημόσιας υγείας.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.