• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε δύσκολη θέση! Όλο και περισσότερες «άβολες» ειδήσεις για τα εμβόλια! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύσκολη θέση! Όλο και περισσότερες «άβολες» ειδήσεις για τα εμβόλια! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Μασημένα λόγια προκαλούν προβληματισμό…

Στο παρακάτω βίντεο, αναφέρουν πως η αυτο-απομόνωση μπορεί να εξακολουθεί να αποτελεί προϋπόθεση για τον κορωνοϊό, ακόμα και εάν κάποιοι έχουν και τις δύο δόσεις εμβολίου.

Η Δρ Sohini Kar μιλά στο Russia Today και λέει τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε, η διπλή δόση προσφέρει ένα καλό μέγεθος προστασίας, αλλά το ότι είσαι πλήρως εμβολιασμένος δεν σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις…..

Υπάρχει ακόμη ένας μικρός κίνδυνος ότι το άτομο θα μπορούσε να κολλήσει covid-19 αλλά ίσως να εκδηλώσει ήπια νόσηση.

Η ανησυχία είναι ότι αν αυτό το υγιές άτομο έρθει σε επαφή με ένα άτομο που δεν έχει ένα τόσο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ίσως επειδή έχουν κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας, θα μπορούσαν ενδεχομένως να βρεθούν σε κίνδυνο.

Επομένως, αν και δεν μοιάζει ακριβώς με επιστροφή στην κανονικότητα, παρ’ όλ’ αυτά πιστεύω ότι αυτά είναι τα πρώιμα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να αποκαταστήσουμε την κανονικότητα μέσα στους επόμενους λίγους μήνες».

Τότε ο δημοσιογράφος σαστισμένος την ρωτά:

«Οι άνθρωποι θα σκέφτονται ”Για στάσου ένα λεπτό. Έκανα 2 εμβόλια και παρ’ όλ’ αυτά ακόμη φαίνεται πως είμαι σε κίνδυνο. Ίσως θα μπορούσα εξίσου να ‘μενα σπίτι και βασικά να συνέχιζα την καραντίνα».

«Επομένως, ο εμβολιασμός μειώνει τον κίνδυνο. Δεν εξαλείφει πλήρως τον κίνδυνο!!!!!! Αυτό είναι σημαντικό να το κατανοήσουν διότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται, όπως σωστά τονίσατε, ότι έχοντας εμβολιαστεί δεν θα προσβληθούν από την λοίμωξη κι αυτό δεν είναι σωστό», σημείωσε η κα Kar.

Δείτε το βίντεο: