δηλαδή έχει προηγηθεί το κύμα το μεγάλο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες λόγω του καιρού και των κλειστών χώρων, δηλαδή εμείς υπολογίζουμε ότι θα έχουμε άλλες τέσσερις εβδομάδες έξαρση» τόνισε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.
«Αυτό οφείλεται στο ότι τα παιδιά από την ηλικία μηδέν έως τρία, περνούν κάποιες ιώσεις. Αυτό δεν έγινε το προηγούμενο διάστημα γιατί είχαμε περιοριστικά μέτρα και έχουμε πολύ περισσότερο παιδικό πληθυσμό που ενώ περνούσε σε μικρότερη ηλικία κάποιες ιώσεις και είχε διαμορφώσει μια ανοσία, τις περνάει τώρα.
Αυτό δημιουργεί μια ένταση γρίπης. Θεωρούμε ότι θα συνεχιστεί η κλιμάκωση και βλέπουμε ότι ταυτόχρονα ο κορωνοϊός παραμένει σε μια σταθερότητα ως προς τα κρούσματα. Η γρίπη αντιμετωπίζεται στα Παίδων και μάλιστα πάρα πολύ καλά» σημείωσε ο κ. Πλεύρης.
SCR
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Το βαπόρι απ’ την Περσία…” – Η πραγματική ιστορία πίσω από το θρυλικό τραγούδι του Τσιτσάνη
- Κλιμάκωση αγροτικών κινητοποιήσεων με 48ωρους αποκλεισμούς σε Τελωνείο Κακκαβιάς και λιμάνι Ηγουμενίτσας
- Μαρινάκης: Όσα είπε για αγρότες, Φαραντούρη, κόμμα Καρυστιανού και Βαρουφάκη
- Ένα δωμάτιο, ένα βιβλίο – Το πιο παράξενο βιβλιοπωλείο στον κόσμο είναι στην Ιαπωνία και σας βγάζει από τα διλήμματα
- Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών – Κανονικά στους πάγκους τους οι παραγωγοί την Παρασκευή
- Ήπειρος: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους για έντονα καιρικά και κατολισθητικά φαινόμενα
- Μόσχα εναντίον Ουάσινγκτον – Όσα συνέβησαν παραπέμπουν σε δεξιάς απόχρωσης «Ψυχρό Πόλεμο»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο μόλις έγινε 300 ετών – Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Καρδίτσας – Με τα τρακτέρ τους στον Μπράλο από Πέμπτη πρωί
- Χριστοδουλίδης: Στόχος της Κυπριακής Προεδρίας είναι μια αυτόνομη και εξωστρεφής Ε.Ε. (upd)









