• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πάτρα – Εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της η 27χρονη που νοσηλεύτηκε με τον εμβολιασμό της με J&J

Πάτρα – Εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της η 27χρονη που νοσηλεύτηκε με τον εμβολιασμό της με J&J

Οι γιατροί που την παρακολουθούν ωστόσο είναι αισιόδοξοι.

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της 27χρονης από την Κέρκυρα -η οποία είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson- που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό της και διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, Αργύρη Συμεωνίδη, «έχουμε τα πρώτα σημάδια ότι η υγεία της σταδιακά βελτιώνεται», ενώ «από αιματολογικής άποψης η κλινική της εικόνα έχει βελτιωθεί», όπως μεταδίδει το patrastimes.gr.

Η νεαρή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου από τις 30 Ιουνίου, όταν είχε διακομιστεί εσπευσμένα από το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. Λίγες μέρες μετά, στις 3 Ιουλίου, η επιδείνωση στην υγεία της, έκανε τους γιατρούς της να κρίνουν αναγκαία τη διασωλήνωση.

«Είμαστε πολύ κοντά στο στάδιο να την αποσωληνώσουμε πλέον, γιατί βλέπουμε ότι οι θρόμβοι έχουν περιοριστεί» δηλώνει ο κ. Συμεωνίδης.

Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και λίγες μέρες μετά εμφάνισε παρενέργειες όπως μεγάλη αδυναμία και παράλυση, συμπτώματα που την οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Στη συνέχεια είχε διακομιστεί στο Ρίο, με τους γιατρούς της να εντοπίζουν εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων.