ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ο διευθυντής του ΠΟΥ απέφυγε την δημοσιογράφο που τον «στρίμωξε» για τα ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ, vid

Δείτε τι συνέβη στο Βερολίνο...

Ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους πανικοβλήθηκε όταν ήρθε αντιμέτωπος με μία δημοσιογράφο σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες των παγκόσμιων πολιτικών χουντομέτρων που συνέστησε ο οργανισμός του για δύο χρόνια, ενώ ετοιμάζεται να επιβάλλει ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ παντού (ΕΔΩ παλαιότερο άρθρο).

Ο Γκεμπρεγέσους αρχικά εμφανίστηκε φιλικός αφού η δημοσιογράφος των Rebel News, Tamara Ugolini, τον πλησίασε κατά την διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής του ΠΟΥ 2022 στο Βερολίνο της Γερμανίας για να του κάνει εύλογες ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική του ΠΟΥ σχετικά με τα μέτρα στον πλανήτη.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν η Ουγκολίνι τον ρώτησε: «Αν μπορούσες να κάνεις lockdown ξανά, θα τα έκανες;»

Ο μασκοφόρος Γκεμπρεγέσους την κοίταξε άφωνος καθώς μία υπάλληλος μπήκε ανάμεσά τους για να εκτροχιάσει την ερώτηση ενώ εκείνος συνέχιζε να περπατάει.

Η εκδήλωση του ΠΟΥ, η οποία διήρκησε από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου, περιέλαβε εμφανίσεις από τον Γερμανό Ομοσπονδιακό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, τον Πρόεδρο της Σενεγάλης Μάκι Σαλ και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Προφανώς ο ΠΟΥ ετοίμασε τους πολιτικούς για την συνέχεια που θα ακολουθήσει…

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί