«Οι μεγαλύτεροι θρόμβοι που έχουμε δει στην ιατρική»: Καρδιολόγος σοκάρει το κοινό, vid

Οι ίδιοι οι επιστήμονες τα λένε!!

«Είδα ασθενείς με θρόμβους αίματος 2 ποδιών (60 εκατοστών!!!) στα πόδια τους μετά το εμβόλιο».

Αυτά ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Δρ Peter McCullough κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για τις πιθανές παρενέργειες από τα κορωνοεμβόλια.


Ο γνωστός καρδιολόγος δήλωσε πως ο εμβολιασμός σε ανθρώπους με τον γενετικό κώδικα για τη πρωτεΐνη ακίδας ήταν «η πιο επικίνδυνη πρόταση που θα μπορούσαν ποτέ να υποβάλουν οι κυβερνητικές μας υπηρεσίες στη χώρα μας».

Και πρόσθεσε:

«Αυτά που μάθαμε πάνω σε αυτό είναι παράδοξα! O Castruita και οι συνεργάτες του δημοσίευσαν: “το αγγελιοφόρο (m)RNA κυκλοφορεί στο αίμα για τουλάχιστον 28 ημέρες”!! Ο Krauson και οι συνεργάτες του από το Χάρβαρντ έχουν καταδείξει ότι το “αγγελιοφόρο RNA μένει καρφωμένο στην ανθρώπινη καρδιά (!!!) για 30 μέρες μετά το εμβόλιο”, όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν και υπάρχει φλεγμονή γύρω από αυτή, πιθανότατα λόγω της πρωτεϊνης-ακίδας.

[…]Η πρωτεΐνη-ακίδα, τώρα σε 3.400 δημοσιεύσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρδιακή βλάβη και μυοκαρδίτιδα… Η πρωτεΐνη ακίδας βρίσκεται φυσικά στους θρόμβους αίματος, τους μεγαλύτερους θρόμβους αίματος που έχουμε δει ποτέ στην κλινική ιατρική. Όλες οι ρυθμιστικές αρχές του πλανήτη συμφωνούν!!

Στην πραγματικότητα υπάρχουν τώρα κατευθυντήριες γραμμές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία σχετικά με τον τρόπο διάγνωσης και διαχείρισης της μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια!! Ορίστε πόσο συνηθισμένη είναι!!

Η πρωτεΐνη -ακίδα εντοπίζεται στους θρόμβους, στους μεγαλύτερους θρόμβους που έχουμε δει ποτέ στην κλινική ιατρική!!».

Στο μεταξύ στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο!! Η επιστημονική κοινότητα του εξωτερικού «βουίζει» αναφορικά με όσα έγιναν κατά την «αμαρτωλή» τριετία του covid.

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες του επιστήμονα:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί