Σε ό,τι αφορά τα χουντικά πρόστιμα σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που εμβολιάστηκαν μετά από την ημέρα εφαρμογής του μέτρου, ο Υπουργός Υγείας είπε πως έχει ετοιμαστεί διάταξη που θα περιληφθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που θα κατατεθεί εντός Νοεμβρίου στην Βουλή.
«Θα υπάρξει κατάργηση του προστίμου για όποιον έχει εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστεί μέχρι την ψήφιση του νόμου και όποιος το έχει ήδη πληρώσει, θα κινηθεί διαδικασία επιστροφής του ή συμψηφισμού».
Περνώντας στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών που παραμένουν σε αναστολή για 14ομήνα, ο κ. Πλεύρης τους κάλεσε «να εμβολιαστούν για να γυρίσουν στην δουλειά».
Σημείωσε ξανά πως «το ΣτΕ έχει πει πως είναι συνταγματική η αναστολή σύμβασης, αλλά θα πρέπει να εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών και θα το δούμε ξανά μέχρι τέλος του έτους».
Έκανε γνωστή εκ νέου την προσωπική του άποψη σχετικά με την ΑΠΟΛΥΣΗ των ανεμβολίαστων από τον χώρο της υγείας, καθώς κατά τον ίδιο “δεν πιστεύουν στην επιστήμη”.
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση παραμένει η 77χρονη μετά το θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Σοκ στην Αγία Παρασκευή: 19χρονος εκβίαζε ανηλίκους – Τους είχε αποσπάσει πάνω από 11.000 ευρώ
- Η ισραηλινή αστυνομία εμπόδισε τον Καθολικό Πατριάρχη Ιεροσολύμων να εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο
- Απίστευτο: Οπαδός της Εθνικής Αγγλίας πουλάει το σπίτι του για να ακολουθήσει την ομάδα στο Μουντιάλ
- Ο απίστευτος λόγος που οι αρχές του Ιράν έκλεισαν καταστήματα αλυσίδας καφέ στην Τεχεράνη – ΦΩΤΟ
- ΠΑΣΟΚ: Με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώνεται το 4ο Συνέδριο του κόμματος
- Συναγερμός στο Παρίσι για την απόπειρα επίθεσης εναντίον αμερικανικής τράπεζας – Δύο νέες συλλήψεις
- Πολυπληθής η παρουσία του κοινού σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821
- Αλέξης Τσίπρας: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αντίπαλο την ανασυγκροτημένη προοδευτική παράταξη
- Θεσσαλονίκη: Χρήσιμος αλλά ανεπαρκής ο Νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης λένε εκπρόσωποι της Τ.Α.








