• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αγωνία για 34χρονη που υπέστη εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο – Γεμίζουν με νέους ανθρώπους τα ελληνικά νοσοκομεία

Αγωνία για 34χρονη που υπέστη εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο – Γεμίζουν με νέους ανθρώπους τα ελληνικά νοσοκομεία

Πληθαίνουν τα ύποπτα περιστατικά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση 34χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό, λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Όπως μεταδίδει και το patrisnews.com, η 34χρονη είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca, ωστόσο τονίζεται ότι το εγκεφαλικό προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση, επομένως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το εμβόλιο έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό, το οποίο ερευνάται ήδη από τον ΕΟΦ.

Η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, θα μεταφερθεί σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Αξίζει να σημεωθεί ότι από το νοσοκομείο του Πύργου, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κοπέλα, που εισήλθε στην εντατική, ενώ ξεκίνησαν άμεσα και οι ενέργειες για τη μεταφορά της σε ειδικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το οποίο ειδικεύεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε εκείνο όπου πρωταγωνίστρια είναι μία 36χρονη γυναίκα από τη Λέσβο.

Θυμίζουμε πως η ίδια, δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της με AZ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο εξαιτίας θρόμβωσης και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

(Φωτο: eurokinissi)