Συναγερμός έχει σημάνει στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου δύο άτομα νοσηλεύονται με συμπτώματα ύποπτα για κορονοϊό.
Αμφότεροι έχουν εισαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα του νοσοκομείου, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», οι γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί, ενώ έχουν ήδη αποσταλεί τα πρώτα δείγματα στο Ινστιτούτο Παστέρ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι νοσούν από τον θανατηφόρο ιό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι προσφάτως είχαν επισκεφτεί την Ιταλία. Άλλωστε, η γειτονική χώρα τις τελευταίες ώρες μετράει επτά νεκρούς και τουλάχιστον 200 κρούσματα.
Το απόγευμα της Δευτέρας, συναγερμός σήμανε και στην Πάτρα, όπου ένας 40χρονος άνδρας εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με συμπτώματα ύποπτα για κορονοϊό.
Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας ήταν θετικός στην εποχική γρίπη και όχι στον Covid-2019.
(Με πληροφορίες από Sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο